Mouse pad önerisi

Bütçe
1000-2000

sepultra

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Valorant'ta immortal 3'üm. E-spor hedefim var. Logitech Superlight 2'im var. Hangi mousepadi almam daha doğru olur. Hybrit almak istiyorum. 1600 DPI 0.17 sens. Mouse pad önerilerilerinizi bekliyorum.

Eger E-Spor hedefin varsa Artisan Hien Soft modeline bakabilirsin. Kendim de kullandigim Hybrid model. Tek sorunu bulmasi biraz zor. Meyer Gaming satiyordu en son. Eger stok bulabilirsen almani oneririm. Daha da ust seviye alabilecegin pek bir pad bulunmuyor.

Eger E-Spor hedefin varsa Artisan Hien Soft modeline bakabilirsin. Kendim de kullandigim Hybrid model. Tek sorunu bulmasi biraz zor. Meyer Gaming satiyordu en son. Eger stok bulabilirsen almani oneririm. Daha da ust seviye alabilecegin pek bir pad bulunmuyor.

Hien biraz daha hızlı kalıyor. Artisan bakılacaksa Zero daha mantıklı ama zaten ikisi de bütçe dışı. Meyer haftaya stoklara getirecek tekrardan. 3.250-3.500 civarı bir şeye gelir.

Sıfır tercih ediyorum

Bütçe artarsa bunu öneririm. Artmazsa Ace Serenity bakabilirsin. 2. el için fikrin değişirse de FreeFall Control+ bakabilirsin.

Zero daha cok control odaklı hocam ya.

Dengeli aslında Zero. Hem aktivasyon hem de durdurma olarak dengeli yüzeye sahip. Hien bir tık daha hızlı aktivasyona sahip olduğundan speed kaçıyor ama pürüzlü yüzeyi ile dengeliyor. Zero Mid alınırsa da yine speed padden farkı kalmaz gerçi. Çok seçenek olduğundan nokta atışı önermek zor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı