Steam Bahar indirimleri 14 Mart'ta başlıyor!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadar haklısın ki dostum Steam konularında Epic Games muhabbeti görmekten gına geldi.

Phontom liberty almayı düşünüyorum 19 dolara değer mi?

Sizce değer mi hocam bir DLC :D bence çok fanı değilseniz oyunun bekleyin dip fiyatta alırsınız gerçi dip olsa ne olur 6-7 dolar olur o bile fazla :D
 
Siz sanırım konu açmıştınız hocam ne zaman indirime girer diye, dediğiniz gibi bende dlc çıkınca hype artacağı için bir süre indirime gireceğini düşünmüyorum, kış indiriminde keşke alabilseydik.
Yakalandık xD. Konudan açarken DLC duyurulmamıştı ama yine de aldım. DLC çıkana kadar karakter hazırlamak için.
 
Steam kaldı sen gelmesen de olur her hafta milyonlarca eş zamanlı oyuncu rekoru tazeleyen platforma laf edecek kadar zekisin. Steam kaldı ama kendine bir sor ekonomi kaldı mı diye. Dolar kurundan dolayı oyun alamayıp girmesek de okey diye romantik konuşmuşsun. Steam'i kapatmaya devam et sen bilgisayarın açılır açılmaz.

Bu kadar sert çıkılacak ne var hocam? Türkiye için olan avantaj artık yok, arkadaşın dediği gibi oyunları topladık bu saatten sonra oynar geçeriz. Steam'in indirim kovalanacak hâli kalmadı.

Eskiden 20.00 da onlarca Steam etiketli indirim konusu açılırdı, şu an bir elin parmağını geçmiyor.
 
Bu kadar sert çıkılacak ne var hocam? Türkiye için olan avantaj artık yok, arkadaşın dediği gibi oyunları topladık bu saatten sonra oynar geçeriz. Steam'in indirim kovalanacak hâli kalmadı.

Eskiden 20.00 da onlarca Steam etiketli indirim konusu açılırdı, şu an bir elin parmağını geçmiyor.

Arkadaş eş zaman oyuncu rekoru yazmışda konunun onunla alakası ne anlamadım dolar kurundan bahsediyoruz konuya bir de şöyle bak o zaman rekor fiyatlarda Steam'de artık anime +18 oyunlar 600 700 TL oldu belki daha da pahalı zaten sen ironiyi bile anlamamışsın emin ol senden fazla para yatırmışımdır oyunlara ama konunun bununla alakası yok Steam eskiden süreki ilk PC açılışında bakardım illaki forumda bakan arkadaşlarda vardır dur bakayım hangi oyunlar indirimde vs. ama şu an insanın Steam'e giresi yok gerçekçi olmak gerekirse herkes aynı durumda aramızda gizli bir milyoner varsa ona lafım yok :)
@velydagi sen laf anlatma hocam bunlara bunlar dar açıdan bakmayı severler işlerine geliyor :D

Öyle ama ana oyundan daha iyi olduğunu söyleyenler olunca ne yapalım:D

Hocam CS oynuyorsan 1-2 ay kasa düşür yeni kasa para ediyordur ben çok öyle oyun topladım skinlerde atıyor arada ama illa alacaksan yapacak bir şey yok ben oyunlara bile o kadar para verilmez diyorum belki örneğin çıkış yapması beklenen GTA 6 gibi mesela a+ oyunlara 1K 2K verilir ama oda GTA'ya verilir onun haricinden insanların çok fazla yüksek satış fiyatlı oyunları alacağını düşünmüyorum. Demek istediğim ya şunu da bir deneyim diye kimse cebinden 1K para vermez eskiden 300 400 veriyorduk ama şu an zor.
 
Son düzenleme:
Arkadaş eş zaman oyuncu rekoru yazmışda konunun onunla alakası ne anlamadım dolar kurundan bahsediyoruz
Aynen öyle hocam, rekor oyuncu global bir olay, herkesin bahsettiği lokal bir olay.

Kasa konusuna katılıyorum yeni kasanın güzel ekmeğini yedik.
 
Daha öyle göze çarpan etkili bir indirimi göremedim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı