Samsung S24+ model telefona APK yüklenmiyor

Katılım
3 Mart 2022
Mesajlar
110
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Samsung S24+ telefonuma APK yükleyemiyorum hep "bu APK telefon sürümününüz desteklemiyor mesajı veriyor ama önceki S20 FE telefonumda uyarı almadan indirebiliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim :)
 
S20FE Android 12 çalıştırıyor ve daha eski Android sürümleri için yazılmış uygulamaları çalıştırma potansiyeline sahip. Ama S24 Android 14 çalıştırıyor ve kurmaya çalıştığınız uygulamanın Android sürümü desteğini içermiyor olabilir. Bundan dolayı da sürümünüz desteklenmiyor hatası almanız çok normal.
 
Yeni işlemcili cihazlarda sadece 64 bit uygulamalar çalışıyor.
Yok öyle bir şey. Bilmediğiniz şeyleri sallamayın. Arm-v7 (32-Bit) olarak kullandığım zibilyon tane uygulamam var S23 cihazımda.

başka telefonda indirdim o APK'yi indirdi
APK'yı indirmeyi her cihaz yapar, kurma işi ise başka. Kurmaya kalktığınız uygulama ARM işlemciler için derlenmemiş x86_64 olarak derlenmiş olabilir. Yalnızca ARM işlemci için derlenmiş versiyonu cihazınıza kurabilirsiniz.

İndirdiğiniz linki paylaşma şansınız var mı?
 
Artı -1 Eksi
Yok öyle bir şey. Bilmediğiniz şeyleri sallamayın. Arm-v7 (32-Bit) olarak kullandığım zibilyon tane uygulamam var S23 cihazımda.
Ben söylemiyorum Qualcomm söylüyor. 32 bit desteği veren son amiral gemisi Snapdragon işlemci 8 Gen 2'dir. Gen 3 ile beraber bu destek sonlandırıldı. Samsung ve Google hali hazırda desteği uzun zamandır kesmiş durumda. Ufak araştırma yapmak yerine iftira atmak kolay tabii.
 
Yok öyle bir şey. Bilmediğiniz şeyleri sallamayın. ARM-V7 (32 Bit) olarak kullandığım zibilyon tane uygulamam var S23 cihazımda.

APK'yı indirmeyi her cihaz yapar, kurma işi ise başka. Kurmaya kalktığınız uygulama ARM işlemciler için derlenmemiş X86_64 olarak derlenmiş olabilir. Yalnızca ARM işlemci için derlenmiş versiyonu cihazınıza kurabilirsiniz.

İndirdiğiniz linki paylaşma şansınız var mı?

Maalesef link yok APK olarak var.
 

Geri
Yukarı