Fenerbahçe 3 - 2 Trabzonspor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Adam yuzunde maskeyle sahaya atlayip futbolcuya zarar vermeyi planlayarak gelmis. Elinde silah olsa bicak olsa ne olacak? Kafaniz iyi mi birader sizin. Bak hicbir sey yapmayip iceri kosan adama ne yaptilar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Maç çok kötüydü. İzlediğim en kötü Süper Lig maçı. Fenerbahçe ilk yarı istediği oyunu ortaya koydu ancak ikinci yarıda imkanı yoktu. İsmail Yükseğe meşale atıldı ceza sahası duman dumana, İsmail meşaleyi elinde tutuyor hakem oyunu devam ettiriyor, akabinde gol geliyor zaten. Penaltı pozisyonunda da oyuncuya temas bile yok sadece ayağını kaldırdı tribünden çok tepki geldi diye çat penaltıyı verdi. Halil Umut Meler bence hakemlik eğitimlerine tekrar girmeli.
 
Son düzenleme:
Evet sahaya bıçakla giren maske birine karşı kendini savunduğu için mi?
1710709107770.png
 
@EmreLds Osayiye saldıran kişinin elinden bıçak düştü osayi ittiğinde. Korner direğini söküp sivri ucu ile mert müldüre saldırmaya çalışıldı. İsmail Kartalın kafasına yabancı madde atıldı. Luvakovicin çenesi yarıldı tedavi sırasında yabancı madde atıldı. Trabzonsporu savunan kişinin haysiyeti dahil karakterden yoksundur.
 
Batshuayi'nin görevliye döner tekmesini de unutmamak lazım.
Görevliye değil o görüntüleri düzgün izle. O Batshuayi'nin tekme attığı taraftar hiç durmadan koşarak Livakovic'e yumruk atıyor. Fenerbahçenin maç sonu soyunma odası paylaşımında Livakovic de yok. Olayların ciddiyetini anlayın artık her şeyde algı yaratmayın.
 
Son düzenleme:
Fenerli futbolcular Trabzonlu taraftarı dövdü diye dalga geçen fenerlilere sesleniyorum, eğer aynı olay Ankaragücü, Bursaspor, Adana demirspor bu takımlardan birinde olsaydı şu anda Osayi ve Batshuayi yaşamıyordu, Trabzonspor taraftarı zaten çok öyle holigan değil bu üç takımın taraftarı o 2 futbolcuyu yaşatmazdı Allah çarpsın.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı