bios dan depolama türünü sata'dan IDE moduna alıp denedinizmi ?Markasını tam olarak hatırlamıyorum o yüzden fotoğrafını atacağım
SSD ait olan bilgilere ulaşabiliyorsanız sıkıntı yok büyük ihtimalle anakart BIOS desteği olamağı için veya çevirci kaynaklı olabilir. Siz HDD yeniden kurulum yapın sorun çözülecektir. Bunları yapmadan önce PC normal şekilde açın ve hata ekrana gelsin biraz bekleyin ve kasanın arkasından direk kapama tuşana veya ana güç kablosunu prizden çekin. PC geri açın bu şekilde window kendini kurtarma moduna alacak ve ekran gelecektir. Eğer olmazsa direk en baştakini yapın HDD sıfırlayıp, baştan kurulum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.