Yenilenmiş iPhone alınır mı?

Yenilenmiş ürünleri Apple kendisi satıyor, uygun fiyata. Ama sokak kenarında, "...garantisi benim abi..." diyenlerden almayacaksın, akıllı olacaksın. Ya da alacaksan da Fiyat / Performans / Risk oranını iyi hesaplayacasksın.

Türkiye'de böyle hizmeti yok Apple'ın ama Amerika'da ikinci el ürünlerin iyi pazarı var. Türkiye'de herkes kurnazlık peşinde olduğundan çok sağlıklı değil.
 
Yenilenmiş telefon almanızı önermem. Tamir edilmiş, işlem görmüş cihaz gönderiliyor. Şansınız yaver ise çok nadir tertemiz bir cihaz elinize geçer. Sıfır telefon almanız daha sağlıklı ve uzun ömürlü olacaktır. Bütçeniz yetmiyor ise Android bir cihaz tercih edebilirsiniz. Malum iPhone fiyatları gerçekten çok yüksek.
Adı zaten yenilenmiş. Alan bunu bilerek alıyor.

Esaycep cidden güvenilirse telefon takası ve hediye çekiyle 1Klık indirim yakalayabiliyorum iPhone SE %100 pil gücü ve mükemmel 8K 1k ise indirim geliyor 7 bin gibi bir ücrete geliyor sizce uygun mudur?
Güvenilir.
 
Türkiye'de alınmaz.

Amerika ile Türkiye bir mi? Amerika'da sahte ürünü orijinal diye satmazlar. Yenilenen ürün 0 gibi olur orijinalini veya daha iyisini takarlar, sertifikalı ürünler kullanırlar, garantisi vs vardır, Türkiye'de yenilenen ürün sahte ekran takarlar hiçbir garantisi yok, tamamen kandırmaca, orijinal veya OEM kullanılmaz.

Hocam hortlattım konuyu ama bende Android telefonlar kafama yatmazsa yenilenmiş IP8 almak istiyorum (Teknosa'dan alırım alırsam) alınır mı sizce??
 
Arkadaşlar konuyu diriltiyorum ama kuzenimden yenilenmiş telefon vardı ve bu telefonların yenilenmiş olduğu çok kolay anlaşılıyor kuzenimle telefoncuya girmiştik satmak için yenilenmiş olduğunu duyunca almadıklarını belirttiler bir kaç farklı telefoncuya girdik aynı cevabı aldık yenilenmiş alıcaksanız geri zor satarsınız bunu göze almanız lazım
 
Burada detaylı anlatılanlara bakarak size uygun telefonu almak istediğiniz zaman kontrol etmeniz gerekenleri inceleyerek yenilenmiş telefon alabilirsiniz.
 
Yenilenmiş iPhone alırken dikkat etmeniz gerekenler vardır. Öncelikle, telefonun sertifikalı bir yenileme programı kapsamında olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Bu programlar, telefonun orijinal Apple parçalarıyla yenilenmiş olduğunu garanti eder ve genellikle bir garanti süresi sunar. Bu konu aslında oldukça uzun buraya göz atman belki soruna cevap olabilir.
 

Geri
Yukarı