Kioxia Exceria G2 1TB alınır mı?

Alınır. Teknoloji şans işi hocam ömür biçemeyiz ürüne. Bu fiyatlarda daha iyisi yok.

Orası tabii ki öyle ancak aynı modelin 500GB versiyonunu kullanıyorum ve 2.5 sene kullanımdan sonra %15'lere düştü sağlığı. Bu kadar erken düşmemesi gerektiğini düşünüyorum. Benim kullanımımla da alakalı olabilir tabii, 500GB yetmediği için sürekli HDD'den SSD'ye, SSD'den HDD'ye oyun taşıdım, bu da epey düşürmüş olabilir. 1TB olacağı için aynı şeyi yapmama gerek kalmayacak ancak umarım 3-4 yıl civarı götürür.
 
Şu sıralar indirime giren/girebilecek SSD var mıdır bildiğiniz? İncehesap Gaming gecelerinde vs. indirime giren güzel SSD'ler oluyorsa onları da bekleyebilirim. @Kaan Diktaş @CoefLynn

İndirimde yakalarsanız iyi olur.

 
Amazon.com.tr
Biliyorum bu modelde DRAM yok, onun yerine baska bir teknoloji var eger bütçe yetiyorsa arastirip dusunebilirsiniz ömur olarak Samsung daha iyi olur diye düşünüyorum.
 
Benim actigim konuda önermemişlerdi bu modeli?
Bütçe sorunu olmasa


bunu da önerebilirim fakat şu da var belki anakart gen 4 desteklemiyor olabilir biz de boşuna tavsiye veriyor olabiliriz :D
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı