White. Market güvenilir mi?

Zerolite

Kilopat
Katılım
6 Ağustos 2019
Mesajlar
3.231
Makaleler
1
Çözümler
44
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
White. Market güvenilir mi? Daha önce alışveriş yapan var mı? Whitebit borsa hesabım var ve oradan gönderimlerde fee vs yokmuş, bayağı iyi geldi sistemleri.
 
Merhabalar konu ile ilgili 15 dk önce bi olay yaşadım forumu görünce buraya yazayım dedim. 9.70 dolarlik skin alışverişi yaptım (Steam fiyatları 12 dolar) hiç gecikme problemi yaşamadım 5 dk içinde hepsi envanterime geldi fakat takas tekliflerini ben onaylamadım uygulama "Aldığınız öğeleri Steam envanterinizde görüntüleyin" diye bi seçenek çıkardı ve anladım ki takasları kendileri onaylamış. Bu benim biraz garibime gitti.Sonuçta takaslari benim onaylamam güvenilirlik açısından daha sağlıklı olurdu.
 
Merhaba konu ile ilgili 15 dk önce bir olay yaşadım forumu görünce buraya yazayım dedim. 9.70 dolarlik skin alışverişi yaptım (Steam fiyatları 12 dolar) hiç gecikme problemi yaşamadım 5 dk içinde hepsi envanterime geldi fakat takas tekliflerini ben onaylamadım uygulama "aldığınız öğeleri Steam envanterinizde görüntüleyin" diye bir seçenek çıkardı ve anladım ki takasları kendileri onaylamış. Bu benim biraz garibime gitti. Sonuçta takaslari benim onaylamam güvenilirlik açısından daha sağlıklı olurdu.

API key verdiniz mi?
 

Geri
Yukarı