Şunu taksitle 30bin TL'ye alabiliyorum. Sizce alınır mı?
Şunu almayı planlıyordum vadelere güncelleme geldi 35 bin oldu.
Şunu almayı planlıyordum vadelere güncelleme geldi 35 bin oldu.
Am4 sistem tavsiye etmiyorum hocam.Şunu taksitle 30bin TL'ye alabiliyorum. Sizce alınır mı?
Şunu almayı planlıyordum vadelere güncelleme geldi 35 bin oldu.
Şunu taksitle 30bin TL'ye alabiliyorum. Sizce alınır mı?
Şunu almayı planlıyordum vadelere güncelleme geldi 35 bin oldu.
4060 ile aralarında fiyat farkında bağlı olarak baya bi performans farkı da bulunmakta.Sırf ekran kartı iyi olsun diye DDR4 alınmaz bence. Onun yerine R5 7500F+4060'lı bir sistem almanızı tavsiye ederim.
Evet ama r5 7500f+4060ti sistemler ise arkadaşın sistemini aşar çünkü taksit ile alıyor.4060 ile aralarında fiyat farkında bağlı olarak baya bi performans farkı da bulunmakta.
Sırf ekran kartı iyi olsun diye DDR4 alınmaz bence. Onun yerine R5 7500F+4060'lı bir sistem almanızı tavsiye ederim.
2. sistem için neden öyle dediniz? Fiyatı bana çok f/p geldi, taksitli alımda yapacak bir şey yok. Her site 4-5 k taksit tutarı koyuyor. En azından sinerji'de +2 taksit kampanyası var. Daha avantajlı.Attığınız iki sistemde alınmaz.
2. Sistem bana mantıklı geldi.O da var ama Venom V6 ile aralarında 600TL civarı oynuyor. O sebeple seçemiyorum. Hem işlemci hem de ekran kartı v6'da çok daha iyi. Bütçeyi de en azından 30'un altına çekmeye çalıştım.
2. sistem için neden öyle dediniz? Fiyatı bana çok f/p geldi, taksitli alımda yapacak bir şey yok. Her site 4-5 k taksit tutarı koyuyor. En azından sinerji'de +2 taksit kampanyası var. Daha avantajlı.
2. sistem bana mantıklı geldi.
Hocam vatan da böyle bir sistem var ama ekran kartı Zotac anakartta çok giriş seviyesi bilemedim. AMD R5 7500F - RTX 4060 TI 8G- PRO A620M-E - 500GB SSD - 16GBRAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da vatan da taksit imkanı var diye attım.
Bütçeniz 30k ve kaç taksit yapmak istiyorsunuz söyler misiniz ona göre bir şey uydurucam.Maalesef benim kartıma 3'ten fazla taksit vermiyor. Ali koç bizi görse, Yapı Kredi'ye başvurdum ama anlık red yedim.
@170981 @517298 Şu pc nasıl?
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...gaming-12gb-rx6750xt-oyun-bilgisayari-p-50974
@kino şu son attığım sisteme bir bakabilir misin hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.