12 yaşında nasıl para kazanılır?

Hop öyle bir şey değil, oyun yapmak için diyorum.
Tamam ne için olduğu önemli değil, yazıyı bir düzgünce oku. Ayrıca daha dilin temelini atmadan nereye oyun yapıyorsun. Youtubeden videolar izleyip gaza gelme. Oyun yapmak kolay iş değil. Pythonla oyun yapmak bence mantıklı değil. Unity ile yaz. Benimde hayellerim vardı freelancer iş yapmak gibi ama pythonla kıytırık oyun yazıp LA gitmek değildi. Para kazanacaksan arkadaş çevrenin basit işlerini yapıp 3-5 kuruş para kazan. Ve video izlemeyi azalt

+ Cümle büyük harfle başlar.
 
Tamam ne için olduğu önemli değil, yazıyı bir düzgünce oku. Ayrıca daha dilin temelini atmadan nereye oyun yapıyorsun. YouTube'dan videolar izleyip gaza gelme. Oyun yapmak kolay iş değil. Python'la oyun yapmak bence mantıklı değil. Unity ile yaz. Benim de hayellerim vardı freelancer iş yapmak gibi ama Python'la kıytırık oyun yazıp la gitmek değildi. Para kazanacaksan arkadaş çevrenin basit işlerini yapıp 3-5 kuruş para kazan. Ve video izlemeyi azalt.

+ Cümle büyük harfle başlar.

Arkadaş çevremin işlerini yapmam, onu söyleyeyim. Zaten yazın babamla çalışacağım ve 2 bin lira alacağım. Ve evet haklısınız, ben de Untiy'le gideceğim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş çevremim işlerini yapmam onu söyleyeyim zaten yazın babmla çalışacağım 2 bin lira alacağım ve evet hakılısınız bende untiyle gideceğim.

Freelancer iş yapacaksanız başlangıçda arkadaş çevresi daha önemli onlar sayesinde ilerleyeceksin zaten.
 
Sana tavsiyem sosyal medya reklamcılığı yapman eğer vaktin varsa reklam ile iyi kazanırsın.
 
12 yaşındayım para kazanmak istiyorum, hedefim bilgisayar mühendisliği. Çok fazla para toplamak istiyorum şu an kodlandden Python dersleri alıyorum, yazın ise peder 2 villalık işi var haftalık 6 bin lira aylık 20 bin lira 2 bin bana verecek. Başka nereden para kazanabilirim? Yurt dışına gitmek istiyorum Los Angeles gibi ama uçak fiyatları 19 bin lira 0 bin lira falan. Nereden para kazanabilirim?
Tarlada çalışabilirsin ben 10 yaşındayken 2015 te günlük 50 tl kazanıyordum şimdi 700 TL tabi dayana bilirsen.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı