Intel Turbo Boost Max "ITMB Driver Not Available" Hatası

The Dawnguard

Kilopat
Katılım
31 Ekim 2014
Mesajlar
118
Başlıkta da belirttiğim üzere i5-4200M modelinde bir işlemciye sahibim ve Intel Turbo Boost Max 3.0 kullanarak başlangıçtaki sabit 2.50 GHz'i artırmak istiyorum. Programı açmaya çalıştığımda sürücü hatası verdi. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcin Turbo Boost 2.0 destekliyor. Turbo Boost 3.0 desteği bulunmamakta.
Çok teşekkür ederim. Peki bu sürümü nereden bulabilirim?

Turbo Boost 3.0 teknolojisine uyumlu işlemciler İ7 69XX-68XX serisi ve İntel Xeon E5-1600 V4 ailesine sahip modellerde bu teknoloji kullanılıyor.
Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.
 
Aygıt yöneticisinde sistem aygıtlarında Intel Turbo Boost 2.0 varsa ve üzerinde ünlem yoksa Turbo Boost özelliği sorunsuzca çalışır. Sürücüsünü güncellemek istiyorsanız donanım kimliğini vermeniz gerekmekte.
Benim sorumda tam olarak buydu. Intel Turbo Boost 2.0'ı nasıl kuracağım? İnternette uygun bir sürücü bulamadım.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı