PS3'te güvenli modda konsol algılanmıyor

ardaisleek

Decapat
Katılım
3 Ağustos 2023
Mesajlar
64
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
2 tane Gamepad'im var PS3'ü normal başlattığımda ikisini de kullanabiliyorum ama güvenli Mod'u başlattığımda 2 Gamepad'i de kullanamıyorum kablolu kullandığım hâlde. "kablo kullanarak kontrolcünüzdeki PS tuşuna basın" mesajı geçilmiyor. Gamepad'lerden biri çakma konsol diğeri ise Logitech F310. Bu arada PS3'ü başlattığımda "dosya sistemi bozuk ve yeniden yüklenecek" uyarısı alıyorum ama yüklenirken ekran gidiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
2 tane Gamepad'im var PS3'ü normal başlattığımda ikisini de kullanabiliyorum ama güvenli Mod'u başlattığımda 2 Gamepad'i de kullanamıyorum kablolu kullandığım hâlde. "kablo kullanarak kontrolcünüzdeki PS tuşuna basın" mesajı geçilmiyor. Gamepad'lerden biri çakma konsol diğeri ise Logitech F310. bu arada PS3'ü başlattığımda "dosya sistemi bozuk ve yeniden yüklenecek" uyarısı alıyorum ama yüklenirken ekran gidiyor.

Kablo orijinal mi?
 
Bilmiyorum ama PS'yi normal başlattığımda iki konsolu da sorunsuz kullanabiliyorum. Logitech konsolun kendi kablosu var.

Bende de aynı sorun oluyordu. Kabloyu orijinal alınca çözüldü.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı