Fulltech 10'lu akım korumalı priz alınır mı?

TayfunVisual

Decapat
Katılım
31 Ocak 2022
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ürün şu:
Çok fazla cihazı aynı anda kullanmaya çalışıyorum. 2 tane kalitesiz 3'lü uzatma kablosu var sanırım; topraklamalarında da problem var. Müzikle uğraşıyorum, amfi tarzı şeyler bağladığımda seste topraklamadan ötürü dip ses meydana geliyor. O yüzden kaliteli bir uzatma ve çoğaltıcı priz arıyorum.

Çok uzun süredir priz yetersizliği çektiğim için mümkün olduğunda abartmak istiyorum, ama bütçemde malum bu ürünün fiyatı civarında. 10'lu bir priz almak benim için yeterli olacaktır, ancak gece yarısı yangın çıkmasını falan da istemiyorum. Sırf telefon şarjı gibi basit şeylerde değil, aynı anda birçok yuvayı ağır cihazlarla doldurmam gerekecek. 2 bilgisayar, 1 monitör, 2 yazıcı, amfi, televizyon, konsol, bir de tabii şarj vesaire olacak.

Bunların hepsini aynı anda bağlamayacağım, ama bağlasam da problem olmamasını istiyorum. Tabii bunun yanında bir de uzatma sorunu olacağı için bahsettiğim şu an sahip olduğum kalitesiz 3'lü prizleri birbirine bağlayıp bir tanesini de bu yeni alacağım 10'lu prizin bir yuvasına bağlayarak daha uzak noktalardaki farklı cihazlara yönlendirmek istiyorum. Toplamda aynı anda 10'lu priz ve 2 tane 3'lü priz ile aynı anda maksimum çalışacak cihaz sayısı 14 olacak.

Linkini eklediğim üründe aynı zamanda akım korumalı olduğunu da söylüyor, ama benim beklentim bir tık fazla abartılı olabilir. Philips kadar pahalı ürünlerde almak istemiyorum. Ancak şu an cidden çok ciddi bir problem içerisindeyim. Birbirinden tamamen bağımsız 2 cihazım var; biri bilgisayarım, biri ise amfim.

Aralarında hiçbir bağ yok, sadece ikisi de aynı 3'lü uzatmaya ayrı prizlerle bağlı. Ben amfime jak kablomu soktuğumda bilgisayarıma bağlı olan klavyem kendini resetliyor ve bilgisayarımdan USB girdi çıktı sesi geliyor. Konunun temassızlıkla falan bir alakası yok, masayı yumruklasam da böyle bir şey olmuyor; ama alakasız şekilde her cihazda böyle şeyler oluyor.

Bir gün evde patlayacağım diye korkar oldum, ben bu tarz şeyleri fazlasıyla abartan biriyim. Anakartında 3 USB girişi olan bilgisayarıma 13 tane USB takıyorum, 4 tane USB çoğaltıcı kullanıyorum. İşimi görsün ve yaşamıma devam etmemi sağlasın yeter. Bu ürün işimi görür mü, uygun mudur; ya da önerdiğiniz başka bir ürün var mıdır?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Neden akım korumalı prizi tekli alıp geri kalanını normal kullanmıyorsun?
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı