Valorant bir süre sonra FPS düşüyor

İşletim sistemi
Windows 11
tamam biraz bekleyin lütfen

Baktım maça girmeden 60-65 sonra MSI Afterburner'dan MHz'leri Full çektim ekrana bir şey oldu fişi çektim BIOS'u default ayarlara geri getirdim bir şey olmaz değil mi?
MHz'leri fulle getirmeniz hakkında bir bilgim yok hocam. Bilgili arkadaşlar yorum yaparsa daha iyi olur. Keşke yapmadan önce burada sorsaydınız.
 
Ama şu durumada bakmak lazım ekran kartı 2.el daha yeni aldım adam yeni almış ve bilgisayara vakti olmayınca satmaya kadar vermiş ama öğrencilere küçük çaplarda bende 13 yaşımdayım bana sattı ama dedi ki bayağıdır tozlu ortamda bekliyormuş arabada kullanılan hava makinesiyla basmış temizlemiş ama macunu yenilememiş macundan olma ihtimali var mı?

MHz'leri fulle getirmeniz hakkında bir bilgim yok hocam. Bilgili arkadaşlar yorum yaparsa daha iyi olur. Keşke yapmadan önce burada sorsaydınız.
düzeldi ama biraz önce technopatın rakibinin videosunu izledim diyoduki ramlariniz 6000 MHz veriyosa siz neden 3000 kullanıyosunuzki dedi bende MSI kötü bir yer değil dedim her halde maxı göstermiyodur dedim fulledim :(
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı