İstek Üzerine Hackleyen Youtube Tim

Ayyıldız Tim'den Hala Memnun musunuz?

  • Evet.

  • Hayır bozdu artık.


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

AtaKemall

Hectopat
Katılım
24 Haziran 2016
Mesajlar
641
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ayyıldız Tim şaka gibisiniz. Sen tam olarak neyi savunduğunu, ne yaptığını artık bilmiyorsun Ayyıldız Tim. Sen bu sanal alemde Vatanı, milleti mi yoksa iftira ya da cidden yaptığı birşeyden dolayı tepki gören birkaç Youtube kanalını korumaya alarak onlara yapılan söylemleri bildiğin "Seni Hackleriz." mesajı verilerek zorla engellemek mi? Yoksa da dini kullanarak insanları dinci bir hale getirip, sonra ayrım yapılmasına bir öncü mü olacaksın? Eskiden hacker olmak isteyen ya da görüp mutlu olan bir kitlen vardı. Sonra gittin bir Minecraft kanalını hackledin ve ne oldu? Düşük yaşlı onu hackle bunu hackle diyen bir kitlen oldu. Şimdi ne diyorsun? "Arkadaşlar 11-12 yaşındaki arkadaşların açtığı 500.000-1.000.000 kanalları izliyorsunuz bize de destek verin biz de Hackleyelim." denilen tam olarak bu olmasa da mesaj kesinlikle bu. Artık izlenmek için Youtube kanalları ile ilgili *gereksiz* video yaptığın oluyor. Ben ne demek istiyorum? Bu *tamamiyle* Türkiye'ye dışarıdan yapılan ve hacklenmesi gibi siber atakların gerçekleşmesi gerektiğinde hackleyen bir tim olmalı. Sizin fikriniz nedir?
 
Ay yıldız Tim doğru ya :LOL: :D Youtube veled kanalları ve facebook ''heykırları'' kısaca paralı kö.....

Yine söyleyeyim yiğitler korkmaz i.......

Ayyıldız Tim bu tür iddiaları yalanlıyordu. Adlarına açılan binlerce sahte hesap var...
:ROFL::D Ay yıldız Tim yalanlasa ne olur kimin k...... oldukları belli. Kiminde işçiyi emekçiyi adaleti savunan hacker olduğu belli onlara bin selam olsun buradan..
 
Yakında Amerikan merkezli bir hacker grubu olduklarını söyleseler şaşırmam. Gençlik(bazı kesim) hayali kahramanları ne çok seviyor ? Ne oldukları bellisiz.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı