CS2 Her Maç Hile Geliyor

Faceit Premium alıp oynarım dersen al premiumu oraya geç. En azından hilesi yok denecek kadar az.
Bilenler vardır; CS2'nin bu forumdaki en büyük savunucularından birisiyim ben de ama artık bıkkınlık verdi bana da. CS'yi bıraktım sadece tradinge döndüm. Döndüm ama trading dünyasını da bitme noktasına getirdi CS2'nin rezaletliği. Buff163 meselesi de eklenince kan ağlar hale geldik...
 
Sinir hastası olacağınıza oynamayın daha iyi şu oyunu %80 legit takılıyor herkes.Hile 200 300 tl hocam aylık niye hilesiz oynasınlar ki :D
Faceit premium alıp orada oynama kararı aldım artık seçkin hayatta girmem. Belki eğlencesine 2 günde bir düz rekabetçi dust2 el ısınması için gireceğim. Çok sabrettim ama son 3 gündür küfür etmekten dinden çıkacağım az kaldı.
 
Ben 2017'den beri CS:GO oynuyorum ben hilelerin bu kadar yoğun kullanıldığı bir oyun görmedim hayatımda. Herkes hile wallhack aimbot tüm herkeste var ben bilerek bir şey yapmadıklarını düşünüyorum yok hile koruması yok owerwach bahane zaten artık e sporda bile hile açanlar varmış duyduğuma göre kısaca bu oyun adam olmaz.

Güven faktörü diyen kişilere inanma güven fakötörü CS2'ye gelmedi getirmediler.

FACEIT premium alıp orada oynama kararı aldım artık seçkin hayatta girmem. Belki eğlencesine 2 günde bir düz rekabetçi Dust 2 el ısınması için gireceğim. Çok sabrettim ama son 3 gündür küfür etmekten dinden çıkacağım az kaldı.

FACEIT güzeldir ama orada da trol oluyor oda çözüm değil 6 levelım ilk 5 level Full trol içeriyor preimum bile alsan çözüm değil ne yazık ki.
 
Son düzenleme:
Güven faktörü diyen kişilere inanma güven fakötörü CS2'ye gelmedi getirmediler.

Öyle mi diyorsun? O zaman çok rapor yiyen bir arkadaşınla oynamaya çalış maç aramaya başlatınca çıkan kırmızı uyarıya bak. Bilip bilmeden konuşmayın 2017'den beri oynaman bir şey ifade etmez bende 2016'dan beri oynuyorum ona bakılırsa.

11 Haziran tarihli bir fotoğraf:

1718436220894.png
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı