Bu ayar ne işe yarıyor görüntüyü Nvidia'dan veya Intel'den vermeye mi yarıyor?Otamatiğe almak açıkçası mantıklı ama sürekli 920M'i kullanmak istiyorsan 920M'i seç.
Yaptim da Valorant'ta hala drop sorunlarim var. Sürücüyü sil yükle yaptım ama büyük etki yapmadı.NVIDIA'yı seç direk. İşlemciyi kullanmasına gerek yok performanslı olanı kullansın.
Yaptim da Valorant'ta hala drop sorunlarim var. Sürücüyü sil yükle yaptım ama büyük etki yapmadı.
Eskiden böyle değildi. Sanırım güncellemeler geldikçe yetmemezliği başladı.Sistemin yetmiyordur. Driverle alakası yoktur.
Eskiden böyle değildi. Sanırım güncellemeler geldikçe yetmemezliği başladı.
Teşekkürler cevaplariniz için.
Yaptım yaptım hepsini internette aratıp detaylıca araştırdım.Olabilir hocam evet. Ayrıca eğer yapmadıysanız NVIDIA driver ayarlarından performansa ayarla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.