Enpara, Kolay ve Ücretsiz.Merhaba, 18 yaşıma girdim ve ilk iş nesine hesabımı açtım. Sırada banka hesabı açmak var. Hangi bankadan hesap açılır nedeniyle beraber yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.
Enpara, Kolay ve Ücretsiz.
Garanti-Akbank tavsiye edebilirim. Parayı değerlendirme yönetebilme gibi bir potansiyelin var ise bu iki bankada sana göre fonlar birikimler yatırım projeleri mevcut
Enpara işinizi görür. Uzun zamandır kullanıyorum. Gerek ücretsiz EFT/FAST gerek kredi kartı olsun sorun yaşamadım.
İş Bankası. En az sorun yaşadığım bankaydı. Ama her yerde bankamatikleri bulunmuyor. Özellikle tatil kasabalarında tam olarak bir kabus yaşamanıza sebep olabilir. Eğer anlık nakit ihtiyacı yaşamam diyorsanız İş Bankası tavsiyemdir.
Enpara.aslında biraz borsa işlerine giricem bunun için hangisi daha iyidir ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.