SSN marka creatin ve when protein alınır mı?

Creatinde hepsi aynı ham madde o yüzden çok fark olmaz etki olarak. Whey proteinde de malzeme kalitesi vs. elbette önemli fakat SSN'nin merdiven altı veya kalitesiz olduğunu düşünmüyorum protein eksiği amaçlı kullanıyorsunuz zaten işime yarıyor benim aroma olsun sindirim olsun bir sıkıntı yaşamadım. Bütçeniz varsa riske girmeyeyim diyorsanız HIQ öneririm fakat fiyat farkına değdiğini düşünmüyorum açıkçası.
 
HIQ cok pahali geldi ama Proteinocean fiyatlari daha iyi Proteinocean daha mı kalitelidir hocam Protein tozunda?
 
Hocam o size kalmış ikisi de üzmez fakat oceanda servis başına 18gr protein var ve HIQ kadar dolu olmuyor içeriği. Sadece bu ikisini almanız da şart değil Hardline, supplementler, mysupplement bunlarda iyidir.
 
Kreatin harici bir şey alınmaz SS'nden, kaldı ki kreatinin kutusu bile çok dandik oceanın kutu bile daha iyiydi ama sonuç olarak kreatin kreatindir. Protein tozunu ozan10 koduyla mysupplementten alın.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı