çevik65
Megapat
- Katılım
- 21 Haziran 2015
- Mesajlar
- 166
Sorun çözüldüğ
1 aylık board bu sorunu yaşatmaz.
Sorun çözülmüş gerçi de yaşatmaz diye birşey yok o satın alalı 1 ay olmuş ürünün raf ömrünü nerden biliyorsun.
Sorun çözüldüğ
1 aylık board bu sorunu yaşatmaz.
Raf ömrünü bilmeme gerek yok. Genellikle ömürleri 2-3 yıl. Ancak 5 yıl sorunsuz kullananda var. Bu devirde teknoloji marketlerde hiç bir board 2 yıl beklemiyor.Sorun çözülmüş gerçi de yaşatmaz diye birşey yok o satın alalı 1 ay olmuş ürünün raf ömrünü nerden biliyorsun.
Tamam dostum her şeyi çok bildiğim için sorunun BOOT sorunu olduğunu anladım.Herşeyi de biliyon ha piyasada 10 yıllık Anakart var. Z87' ler bile 4 5 sene oldu başımıza geldi diye söylüyoruz olabilecek ihtimaller bunlar gereksiz yorum yapmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.