200 TL termal macun onerisi

Lutryel

Hectopat
Katılım
22 Ocak 2022
Mesajlar
1.662
Çözümler
6
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : İ5 14400F - RAM : 16GB 3200 MHz DDR4 - SSD : Lexar 500 gb mvme m2 + İntensso 120 gb ssd - 320gb hdd - 240gb hdd - Anakart: H610m - Ekran Kartı : Nvidia GeForce RTX 4060 - İşletim Sistemi : Windows 11 Pro - Telefon : Samsung Galaxy A34 5G - Kulaklık : Rampage K3 Klavye : Redragon Dark Avanger K569RGB Mouse : Steelseries Prime Plus Monitör : Msi G244F 170 Hz - 2. Monitör: Hp Pavilion v1907w
Cinsiyet
Erkek
200 TL civarina ne alabilirim?
 
Arctic MX-4 var, o her zaman favorim olmuştur, fiyat performans canavarı resmen. Bir de Thermal Grizzly Kryonaut var, o biraz daha tuzlu ama performansı da tartışılmaz, bildiğin roket yakıtı gibi. Cooler Master MasterGel Maker Nano da fena değil ha, nano teknolojili falan, havalı duruyor.
Hangisini alacağın sana kalmış tabii, bütçene ve ne kadar soğutma istediğine göre değişir.
 
Arctic MX-4 var, o her zaman favorim olmuştur, fiyat performans canavarı resmen. Bir de Thermal Grizzly Kryonaut var, o biraz daha tuzlu ama performansı da tartışılmaz, bildiğin roket yakıtı gibi. Cooler Master MasterGel maker nano da fena değil ha, nano teknolojili falan, havalı duruyor.
Hangisini alacağın sana kalmış tabii, bütçene ve ne kadar soğutma istediğine göre değişir.

Ekran karti icin alacagim islemcide de kullanabilirim ileride bütçenin üstüne eklerim problem yok 300 civarı da olabilir.
 
Ekran karti icin alacagim islemcide de kullanabilirim ileride bütçenin üstüne eklerim problem yok 300 civarı da olabilir.
O zaman Thermal Grizzly Kryonaut'a kesinlikle bak derim, o fiyata alınabilecek en iyi macunlardan biri. Hem işlemci hem de ekran kartı için harika bir seçim olur, ileride işlemci değiştirsen bile üzmez seni.
 
Bunlar GPU da kullanilmiyor diye biliyorum.
İşlemci ve GPU için ayrı ayrı macun yok ki. İşlemcide kullanılan GPU'da da kullanılır. Bütçe 300'e çıkar demişsin TG Kryonaut al geç.
 
İşlemci ve GPU için ayrı ayrı macun yok ki. İşlemcide kullanılan GPU'da da kullanılır. Bütçe 300'e çıkar demişsin tg Kryonaut al geç.

Ama MXleri GPU'lar için kullanmıyorlar genelde.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı