miyahari
Centipat
- Katılım
- 6 Mart 2024
- Mesajlar
- 137
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İntel İ5-3470
HD Graphics 6850
6GB RAM
300W Power Supply
Asus AOC 75hz 22.inch
asus p8h61-m lx r2.0
120gb SSD
1tb HDD
- Cinsiyet
- Erkek
- Meslek
- Lise Öğrenci
İlk başta bir arkadaşım 3 defa şeftali aromalı denettirdi. Çok hoşuma gitti almayı düşündüm ama ulaşamadım. Ardından 2-3 ay sonra bir arkadaşım daha denettirdi ve o da şeftaliliydi bu sefer kesin olarak almayı aklıma koymuştum çünkü eski zamanları aklıma getirip anılarımda kaybolmama ve rahatlamama sebep oluyordu. Daha sonra kivi&çilek 12000 aldım. Başlarda içime çekmedim daha sonra çekmeye başladım ve başım aşırı derecede dönüyordu ve gerçekten öldüğümü hissediyordum. Daha önce hiç sigara bile kullanmamama bağladım ama bilmiyorum neden dolayı olduğunu. Daha sonra bayağı alıştım yazlığa geldim 4-5 gün sonra bitti ve kendimi aşırı şekilde muhtaç hissettim. Bu şekilde kafa yapmayacak, aldıktan sonra pişman olmayacağım, çok şekerli olmayan bir puff öneriniz var mıdır?
(Bahsettiğim Puff'ların hepsi 12ü0ü Vozol'dur. Başka hiçbir puff kullanmadım/içmedim, önerilerinizi sadece 12000 üzerine yaparsanız daha iyi olur.)
(Bahsettiğim Puff'ların hepsi 12ü0ü Vozol'dur. Başka hiçbir puff kullanmadım/içmedim, önerilerinizi sadece 12000 üzerine yaparsanız daha iyi olur.)
Son düzenleyen: Moderatör: