CS:GO için kulaklık önerisi

HyperX Cloud 2 ve Corsair Void denemiş birisi olarak (Uzun bir süre değil). Gözlemlediğim kadarıyla Corsair'ın mikrofon zamanla aptallaşıyor ve mikrofonu açıkta duruyor bir zaman sonra sarkıyor. HyperX ise sadece rahat ve ses kalitesi iyi bir kulaklık 7.1 iyi değil. Steel Series Arctis 5 RGB kulaklık aldım. Rahat desen on numara kulaklığı hissetmiyorsun bile. Mikrofon kalitesi ve mikrofonun gizli olması çok iyi. 7.1 ise muhteşem kesinlikle tavsiye ediyorum. Bu kulaklar arasında sadece SS Arctis 5 öneriyorum parasını hakeden bence sadece SS Arctis 5 RGB.
 
Bir de Razer kullanmış olsaymışsınız çok güzel tecrübe olacakmış. Ben Razer v2 modeli ve HyperX Cloud2 arasında gidip geliyordum ama bu yorumdan sonra şimdi Arctis5 ve ikisi arasında gitmekteyim.

İstanbul'da isen Beşiktaş'ta Adeks Store'a git. Adamlar 1 saat denemeye bile müsade ediyorlar. Git dene hoşuna gideni al. Ürünlerin zamanla ne gibi sıkıntı çıkarıcaklarını bile söylüyorlar.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı