GT 610M ETS 2 Multiplayer Oynanabilir Mi ?

78501

Kilopat
Katılım
20 Eylül 2015
Mesajlar
2.126
Makaleler
5
Çözümler
3
Bugün ETS 2 hakkında bir soru sormuştum. MSI AfterBurner ile OC yapıp 2-3 FPS arttırmayı başardım. Sorum şu; 610M ile ETS 2 multiplayer akıcı bir şekilde oynanabilir mi ?
İşlemci: i5 2450M
RAM: 4GB
Ekran Kartı: 610M 2GB
 
Şahsen ben şifremi unuttum ve kaydolduğum e-posta adresini de kapattım. Giremiyorum yani. Çok kısa bir süre oynamışlığım var. Seviyorsanız bu tür oyunları değer diyebilirim ancak indirim bekleyin zira 40 TL falan olması lazım.
 
GT610M Ets 2 Multiplayer oynatır fakat Duisburg-Calais-Rotterdam gibi kalabalık yerlere girerseniz fps yerlerde sürünür.Bana göre kalabalık yerlere gidilmeyecekse oyunu almanın bir mantığı yok tek takılırsanız zevk de vermez ama yinede siz bilirsiniz .2 hafta sonra %80 indirim olacak 7 tl ye düşecek o zaman al 39tl iken alma.
 
Teşekkür ederim. İade edebilmek için maks. kaç saat oynamış olmam gerekiyor ? Ve nasıl iade edebilirim ?
 
2 saatten az oynamis olman gerekiyor diye biliyorum. Zaten bu yuzden cevrimdisi olarak oynamani onerdim, boylece sure kisitlamasi ortadan kalkmis oluyor. 2 saat tam olarak oyunu test etmen icin yeterli gelmeyebilir belki... Ayrica bu sureyi asarsan steam istisnalar haric genellikle iade kabul etmiyor.

Su rehberi takip ederek iade islemini gerceklestirebilirsin.

How To Request A Refund - Refunds and Returns - Knowledge Base - Steam Support
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı