CrancyLynx
Decapat
- Katılım
- 26 Şubat 2023
- Mesajlar
- 64
- Çözümler
- 1
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Bende de aynı şekilde sorun var. Fotoğraf veya GIF ayarlıyorum, bilgisayarı kapat aç yaptığımda görüntü kayboluyor. Bağlantı kopuyor. Yazılımsal mıdır acaba? TRCC uygulamasını da güncel kullandığımı bilmiyorum.
ERP dediğiniz pc kapaninca kulaklık ledi açık kalıyordu ondan mı bahsediyorsunuzBakın ErP açıksa USB gücünü keser sistem kapanınca, ama kapatınca da lcd kapanmaz, oda var.
Işık yandığı için kapattım diye hatırlıyorum
BakacağımOrada S4, S5 ayarı var mı, ona bakın.
s5 vardı açtım bişi olmadıOrada S4, S5 ayarı var mı, ona bakın.
Teknik ekibine yazdım bize gönderin bakalım ik defa karşılaşıyoruz dedi. Gonderecem bı araAynı sorunla karşı karşıyayım çözüm bulabildiniz mi acaba![]()
Yabancı forumlarda da bu sorunu yaşayan insanlar varmış kimse çözememiş sanırımTeknik ekibine yazdım bize gönderin bakalım ik defa karşılaşıyoruz dedi. Gonderecem bı ara
Aynen bende gördüm hayırlısı artıkYabancı forumlarda da bu sorunu yaşayan insanlar varmış kimse çözememiş sanırım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.