CrancyLynx
Decapat
Daha fazla
Bende de aynı şekilde sorun var. Fotoğraf veya GIF ayarlıyorum, bilgisayarı kapat aç yaptığımda görüntü kayboluyor. Bağlantı kopuyor. Yazılımsal mıdır acaba? TRCC uygulamasını da güncel kullandığımı bilmiyorum.
Windows ortamında uygulama ile yapılıyor, fakat uygulama olmadığında kendi GIF'i var aynı olay onda da var
kılavuzunda şöyle bişi varBu ekrana yansıtma yaptığınızda sadece Windows ortamında mı çalışıyor, yoksa kendi kaydedip o şekildemi görüntü veriyor?
tamam deneyelimSistemi açıp BIOS'a girip dener misin aynı kopma orada olacak mı?
Denedim aynı devamSistemi açıp BIOS'a girip dener misin aynı kopma orada olacak mı?
Biosda şöyle bı ayar buldum bu ekran ile ilgiliBurada önemli bir bilgi yok, programdan çıkmayın, bir sorun olursa LCD kablosunu çıkarıp geri takın diyor.
Bu da yazılım sorunu olmadığını gösteriyor.
Ne olarak değiştireceğim ki bencede bunla alakalı değilDeğiştirip deneyin ama sorunla pek alakalı değil.
bağlantı hakkında şöyle bi pdf var file:///D:/Program%20Files%20(x86)/TRCCCAPEN/Connect.pdfDeğiştirip deneyin ama sorunla pek alakalı değil.
yav gif geliyor az kalıyor sonra gidiyor ne sebep olabilir ki buna anlamadım gittiBağlantıda bir sorun olamaz, bildiğimiz basit USB bağlantısı.
Anakarttaki bağlantıyı söküp yanındakine takınca sorun olmuyor ama PC aç kapa olunca aynı şekil devam ediyorBağlantıda bir sorun olamaz, bildiğimiz basit USB bağlantısı.
Bilemiyorum bakmam lazımBIOS'da ErP açık mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.