Montajı yaparken zorlanıyorum üstteki mesajda gösterdiğim gibi braketi mandalla sabitledim fakat vidaları vs. takarken soğutucu üstlerini kapadığı için tam anlamıyla oturtamıyorum.Mesajları okuyamadım nedir problem?
Şeffaf plastikleri siyah aparata taktım fakat anakarttaki deliklere oturtmaya çalıştığım zaman birbirine uymuyor. Örnek veriyorum 2 tanesi oturursa diğer 2 si oturmuyor.Soğutucuyu sonra montajlayacaksınız.
Önce siyah parçanın deliklerine şeffaf plastikleri oturtun, anakartın üzerine koyun sonra siyah klipsleri deliklere oturtun, kilitlensin, en son soğutucuyu montajlayın.
Aparatı anakarta sabitledim soğutucunun mandalını takmaya çalışıyorum şu an. Üstteki mandalı hallediyorum fakat alttakine ulaşamıyorum biraz uğraştıracak gibi.Deliklerde ileri geri ayar var denk gelecek kısma takacaksınız, rastgele değil.
Eki Görüntüle 2261684
Soğutucuyu aparatı oturttuktan sonra takmak imkansız gibi bir şey hocam mandalları takabilmek için illa ki bi tarafa eğmem gerekiyor.Deliklerde ileri geri ayar var denk gelecek kısma takacaksınız, rastgele değil.
Eki Görüntüle 2261684
Hava ram tarafından gelip ters taraftan çıkıyor mandallar dolayısı ile kırmızı ile isaretlenen bolumlere takiliyor. Bu braketi ters yerleştirmiş olma ihtimalim var mıdır? Mandallar oturacak gibi durmuyor çünkü.Üst tarafı takın, alt tarafı iyice bastırıp oturtun, biraz zor evet güç istiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.