Papel çöktü mü?

Nasıl ya bende hala gelmedi cuma öğlen atmıştım.

Müşteri hizmetlerini aradım arkadaşlar kayıtlı olan mailden para transferim hesabıma yansımadı yazıp işlem dekontunuzu destek@papel.com.tr adresine gönderin dediler yaptım bekliyorum şu an 48 saat içinde döneceklermiş.

Arkadaşlar konuyu tekrardan aktif etmek istiyorum bugün itibarıyla 4.gün olacak bunların ne parayı iade ettiği var ne de papele gönderdikleri ne yapmam gerekiyor Şikayetvar'dan da şikayet oluşturdum ama nafile maillere dönüş yapılmıyor yardımcı olur musunuz?

Sanırım Papel'e de operasyon çekilecek gibi görünüyor. Yoksa en geç 48 saat içinde olması gerekirdi.

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 32 saat önce kendime ait bankadan Papel'e para yatırdım, hâlen daha gelmedi. Para geri de gelmedi, ne yapmam gerekiyor? Müşteri hizmetleri geçiştirip duruyor. Taktik verir misiniz?

Müşteri hizmetleriyle konuştum papel incelemeye alınmış o yüzden hiçbir şey yapılmıyor.

Müşteri hizmetleriyle konuştum papel incelemeye alınmış o yüzden hiçbir şey yapılmıyor.
Para transferi yapabildim şimdi

Son düzenleme:
Papel'de bu aralar bir problem var. Sim kartım bloke oldu müşteri hizmetlerine falan ulaşamıyorum hiç bir şekilde. Bir tanesi beni arayıp e-posta geleceğini söyledi ama ortada bir şey yok. Papel'e operasyon gelebilir tahminime göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı