Kaç yıllık?Selam arkadaşlar, MSI Pulse GL66 laptopum var. Çizim yaparken ciddi şekilde ısınıyor sırf bu yüzden satmayı düşünüyorum, nedeni ne olabilir? RTX 3070 ekran kartı ve 11700H işlemci var bu arada.
1 yıl ve tüm bakımları düzenli yapılıyor.
Hocam soğutucuyla beraber kullanıyorum yine de aşırı ısınma yapıyor satıp macbooka yöneleceğim.
Macbook da var amaAmacınız çizimse Windows işine hiç girmeyin MacBook'ta candır ablamın 11 yıllık MacBook'u benden bile sağlam.
hocam Mac var zaten ancak 2014 model. Yeni bir MacBook alabilirim ancak Adobe crackli kullanıyorum windowsda. MacBook da çok fazla para ödemem gerekicekAmacınız çizimse Windows işine hiç girmeyin MacBook'ta candır ablamın 11 yıllık MacBook'u benden bile sağlam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.