400 TL'ye kadar termal macun önerisi

gthcores

Decapat
Katılım
13 Nisan 2023
Mesajlar
254
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İşlemciye bi' baktım (yük altında) 97 derecedeydi. Bütçem 400 TL ufak miktarlarda artırabilirim önerilerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleme:
Bence sorun termal macunda değil de soğutucuda hocam işlemcinizin modeli nedir?
Hocam işlemci i3 12100f ama aldığımdan beri 1.5 yıldır hiç termal macun yenilemedim. Stok soğutucu kullanıyorum. PSU değişimi için bilgisayarcıya da götürmüştüm sanırım fanı çıkarıp bakınca macun hava almış da olabilir.
 
Hocam işlemci i3 12100F ama aldığımdan beri 1.5 yıldır hiç termal macun yenilemedim. Stok soğutucu kullanıyorum. PSU değişimi için bilgisayarcıya da götürmüştüm sanırım fanı çıkarıp bakınca macun hava almış da olabilir.

Kule tipi soğutucu almanızı öneririm 500TL'ye Snowman M200 var önceden kaliteliydi bayağı her yerde övüyorlardı şu an pahalı ama.
 
MX-3 nasıldır hocam? Grizzly falan 1 gr olduğundan dolayı yanlış sürersem macun yetmeyebileceğinden dolayı MX-4 düşünüyordum aslında.

MX4 4 gramı 200-250TL'ye falan bulabilirsin alınır işlemciye 1 gram bile sürmeyeceksin neredeyse çok sürersen bir işe yaramaz işlemcinin üstündeki gri plaka gözükmesin yeter.
 
Kule tipi soğutucu almanızı öneririm 500TL'ye Snowman M200 var önceden kaliteliydi bayağı her yerde övüyorlardı şu an pahalı ama.
Hocam i3 12100fye stok soğutucunun yettiğini okumuştum. Ayrıca yük altında 97'yi maksimum gördü. NZXT cam kullanarak baktım.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı