The Division İçin GTX 1060 Sistem Toplama

Onur Avan

Hectopat
Katılım
10 Haziran 2017
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yeni bilgisayar almam gerekiyor. Hepsine gerek yok. Şu anda sadece işlemci, ekran kartı ve anakart lazım. Ekran kartı MSI GTX 1060 düşünüyorum. Sizce işlemci ve anakart ne almalıyım? The Division ultra açsın benim için yeter.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe belirtirseniz daha iyi bir şekilde yorumlayabiliriz.
İşlemcim İntel Core i3-3250 - 3.50 GHz. GTX 1060 almak istiyorum ama darboğaz yapabilir dediler. Darboğaz yapmaz ise işlemci ve anakart düşünmüyorum. Anakartım ise GIGABAYTE Ultra Double H61M. Eğer sorun çıkar ise bütçe 2000 veya 2200tl Ekran kartı dahil.
 
Normalde yeni bir sistem toplanır ancak bütçeniz gtx 1060 için çok düşük. Bence ikinci el I5 3570 veya I7 3770 alın. İkisi de darboğaz yapmaz.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı