2.el sitelerinden al-satcılardan Z11 veya Z686 almanı öneririm.Merhaba AliExpress'ten ya da Temu'dan Max 20 dolar ya da altı olacak şekilde mekanik klavye arıyorum, klavyenin siyah olması tercihim. Yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü klavyelerden pek anlamıyorum.
Şunu buldum.2.el sitelerinden al-satcılardan Z11 veya Z686 almanı öneririm.
Hocam bunu alın hem RGB hem de simsiyah. Dediğim buydu işte. Bir kaç hafta önce 450 civarına Çin'den alabiliyordunuz indirimle alanlar satıyor şimdi.
Anladım teşekkürler.Hocam bunu alın hem RGB hem de simsiyah. Dediğim buydu işte. Bir kaç hafta önce 450 civarına Çin'den alabiliyordunuz indirimle alanlar satıyor şimdi.
Ben bugün Aliexpress'den Ak820 Pro almıştım fakat daha demin iptal ettim. Ürünüleri muhtemelen bekletecekler gümrükte. Eğer 30 Euro üstüyse gümrükte kalacak ve iade edemeyeceksiniz diye biliyorum. Kurtarmak için de müşavir vs. tutmanız gerekiyormuş ve bu da aşırı pahalıya geliyor.Şunu buldum.
@Monarch Leviathan Son bir defa toplu olarak AliExpress'ten sipariş edeceğim AliExpress'ten de öneri alabilirim.
Çok kötü denk geldi maalesef.Ben bugün Aliexpress'den Ak820 Pro almıştım fakat daha demin iptal ettim. Ürünüleri muhtemelen bekletecekler gümrükte. Eğer 30 Euro üstüyse gümrükte kalacak ve iade edemeyeceksiniz diye biliyorum. Kurtarmak için de müşavir vs. tutmanız gerekiyormuş ve bu da aşırı pahalıya geliyor.
Aynen aylardır almak istiyordum tam da alacağım anda böyle bir şey çıkarıyorlar ne diyeyim.Çok kötü denk geldi maalesef.
z94 buldum, z686 arasında kaldım.Aynen aylardır almak istiyordum tam da alacağım anda böyle bir şey çıkarıyorlar ne diyeyim.
Aynı switch kullanıyorlar. Boyut ve ışıklandırma farkı var sadece.z94 buldum, z686 arasında kaldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.