Engelleyen kıza yazılır mı?

Furkan Borak

Hectopat
Katılım
17 Temmuz 2022
Mesajlar
4.807
Makaleler
1
Çözümler
27
Yer
Kocaeli, Karamürsel
Arkadaşlar selam. Lisede okul değiştim, yeni geldiğim sınıfta arkadaş ortamı güzel. Bir kız arkadaş ile konuştum, tanıştım, samimi oldum, ve ondan hoşlanmaya başladım. İnsana güzel ya da çirkin diyecek bir insan değilim. Ama kendisi biraz kilolu ve çok da güzel olmayan bir kız ( güzel diye hoşlanıyorsundur diyenler için). Kızdan hoşlanmaya başladığım için kıza hep yazmaya başladım. Neredesin, ne yapıyorsun, nasıl gidiyor, dışarı çıkalım mı falan. Hep te karşılık verdi, yani sohbeti devam ettirdi, dışarı çıktı, bazen o yazıyordu bazen ben. Ama kesmek denilmez ama gerçekten derste gözümü ondan alamıyordum.

Bir gün okuldan çıktıktan sonra Furkan sen benden hoşlanıyor musun? Açık açık söyleyebilirsin falan yazdı ama çok güzel bir şekilde. Ben de o zamanlar biraz salaktım. Yok falan filan dedim zırvaladım boş boş şeyler yazdım yok dalıyorum falan filan. Sonra bilmiyorum daralttım sanırım yine okuldan çıktıktan sonra eve vardın mı neredesin falan filan yazdım. Tekrar Furkan bir şey mi diyeceksin dedi, ben de hayır dedim. Rahatsız edici olmaya başladı o zaman yazdı. Sonra ben de görüldü attım ne diyeceğimi bilemedim. Birkaç gün görüldü kaldıktan sonra beni engelledi. Aradan bir sene geçti hemen hemen. Şimdi arkadaşlarıma anlattım bu konuyu, ben şimdi okul değiştim fakat yakın arkadaşlarım o kız ile aynı sınıfta ve onunla arkadaşlar, samimiler yani. Sırf benim için pazartesi plan yaptılar piknik falan. 5-6 kişiyiz herkes kafa. Ama şimdi kızla konuşmaya çalışmalı mıyım? Ne yapmalıyım fikrinizi almak istiyorum. Kızı çok seviyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Git konuş, bir şey olmaz.

Zamanında yaptığın hatadan falan bahset, kızın tavırlarına göre de özür dile.

Bak kızın tavırlarına göre diyorum, dikkat et bu hususa.

Onun dışında terslerse salarsın.
 
Git konuş, bir şey olmaz.

Zamanında yaptığın hatadan falan bahset, kızın tavırlarına göre de özür dile.

Bak kızın tavırlarına göre diyorum, dikkat et bu hususa.

Onun dışında terslerse salarsın.
Arkadaşlar kızla bugün konuştum, yani arkadaşımla konuştum dedim ki Furkan da gelecek ama sen olduğun için çekiniyor falan yazdık, ben onla konuşurum dedi, benim engelimi kaldırıp engelimi açtı, 1-2 saat sohbet ettik eski günleri kapatalım, zaten seni seviyorum çok kafasın eğlencelisin falan yarın gel dedi. Şuanlık iyi gidiyor. Yarın tekrar yazarım.
 
Hocam gününüz nasıl geçti? Kızla ilgili gelişmeler neler?

Hocam günüm çok güzel geçti. Sanki yıllardır arkadaş mışız gibi konuştu. Sürekli sevgilim yok falan vurguladı 😂 bugün açılmayı düşünüyorum. Eğer red yersem devam etmeye gerek yok. Hiç yoktan deneyebiliriz.

Dağıldıktan sonra yazacaktım kıza, arkadaşlarım yazma dedi. Otobüse binmek için yürürken kız bir anda çok alakasız bir yerde karşıma çıktı. Bende yazmalıyım diye düşündüm.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı