Ben Vatan Bilgisayar'dan gidip almıştım 5K'ydı o zamanlar (2 ay önce). X versiyonu kötü değil sadece düz Barracuda ile karşılaştırınca tek eksiği sürücülerinin küçük olması aradaki ses farkı muazzam fazla değil ancak fark var, Barracuda sesi daha temiz ve net veriyor. Ancak X'in de mikrofonu iyi dediğim gibi, bu konuda ikisi de iyi aslında ama X olanın biraz daha iyi gibi geldi bana.@Shahdee hocam piyasada adam akıllı Barracuda kalmamış. Piyasası uçmuş. X versiyonu kötü mü gerçekten? Bu bütçede Corsair Void Elite nasıldır? Veya alternatif başka kulaklık var mı?
HS80'in kablosuzuna o para verilmez zaten ben kablolusu için konuşmuştum. HS65 ile HS80 arasında tabii ki HS80 daha iyi, özellikle mikrofonu bambaşka ama kablosuzu o para etmez. Barracuda X en F/P kulaklık gibi duruyor şu an. Ben kaç tane Corsair kulaklık aldıysam hep malzemeden ve yazılımdan (ki iCue bence çok kötü bir yazılım) sıkıntı çektiğim için öneremiyorum maalesef.@Shahdee hocam HS80'in fiyatı 5500TL civarlarında geziyor. Barracuda X'in en ucuz fiyatı 3500TL. Bu bütçelerde HS65'i ve mikrofonunu çok övmüşlerdi. Açıkçası hoşuma gitti. HS80 ile aralarında çok fark var mı biliyor musunuz?
Düz Barracuda sahibiyim, bunu almadan önce X versiyonuna da bakmıştım.
O fiyatta başka alternatifi yok. 50 saat de şarj süresi var. Tek eksisi ses sürücüleri 40mm bu sebeple bütçesinde daha iyi kablolu kulaklıklar var fakat o bütçede daha iyi bir kablosuz kulaklık yok. 2022 modelinde THX Spatial'de var. Mikforonu Barracuda gibi dahili değil de tak çıkar olduğu için bence Mic sesi daha iyidir diye düşünüyorum.
Ancak biraz daha bütçe yükseltebilirsen düz Barracuda öneririm. BlackShark V2 Pro ile aynı sürücüleri kullanıyor, ses kalitesi olarak çok fark var.
Cloud Stinger 2'yi geç direkt, deri padli kulaklık bu devirde kimseye aldırmam. Kablolu olarak HS80 alabilirsin ancak diğer arkadaşa yazdığım şeyleri okumanı öneririm. Ek olarak HS80'de kafa boyutu önemli yoksa baskı yapıyor.Ya aslında aklımda HyperX Cloud stringer 2 Wireless de var ama net bir incelemesini veya yorumunu bulamadığım için ona bir öngörüm var sizce Cloud stringer 2 Wireless nasıl ve bu fiyatlardaki öneririniz olan bir kablolu kulaklık var mıdır?
Cloud Stinger 2'yi geç direkt, deri padli kulaklık bu devirde kimseye aldırmam. Kablolu olarak HS80 alabilirsin ancak diğer arkadaşa yazdığım şeyleri okumanı öneririm. Ek olarak HS80'de kafa boyutu önemli yoksa baskı yapıyor
Yok hocam asla önermem, malzeme kalitesi kötü ve padleri deri. Ayrıca jak.Peki Corsair HS55 Surround kablolu kulaklık nasıl tercih edilir mi ve 2K verilmeye değer mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.