HP Victus 16 R1700NT alınır mı?

Bütçe
45.000-50.000 TL
Aygıt yöneticisi monitörler özelliklerde donanım kimliğini atabilirmisiniz?
MONITOR\CMN163E
bende ki moitör bu. Ve %45ntsc mi ne. Herşey sarı tonda.
Baktım hocam benimde aynı ntsc'i göremedim ama.

Hp omen max 16 ak0000nt Ryzen al 9 HX 375 RX 5080 16 32gb Ram 1Tb alınır mı cevap verirseniz sevinirim.
Bu ürün sanırım hocam incelemesini izleyebilirsiniz, ama genel olarak iyi gibi.

İnternette aratın baya şikayet var. Benim 9 yıllık lenovo daha parlak renkler daha canlı. Neden bu ekranı koyarlarbilemedim? Ben hız sorunlarıda yaşıyorum.
Hocam memnun değilseniz bence değiştirin değiştirebiliyorsanız daha fazla bekletmeden.

Hocam memnun değilseniz bence değiştirin değiştirebiliyorsanız daha fazla bekletmeden.
Sadece açılmamış kutu iadesi var servis raporu olmadan iade almıyor. Hp servisinden memnun olan 1 kişi bile karşılaşmadım. Sadece şikayet var.

Maalesef iade kararı aldım. Amazon bir kaç yorumladada bu takılmalarda bahsedilmiş. Beni çok rahatsız etti. Görev yöneticisi açmak için tıklıyorsun 2-4 sn anca açılıyor. Kapatıp tekrar açınca sorun yok. Masaüstünde sağ tıklıyorsun, sanki 3ski hddker gibi takılıyor. Ben tekrarda kurulum yaptım çözemedim. 30gün iade süresi varmış. Banka aynı bilgisayar 54bin olmuş. Banka kampanyası ile baya hesaplı olmuştu. İstemeye istemeye iade ediyorum artık. Anakart arızası sorunu olan loq serisinden başka çarem kalmadı.

Son düzenleme:
Sadece açılmamış kutu iadesi var servis raporu olmadan iade almıyor. Hp servisinden memnun olan 1 kişi bile karşılaşmadım. Sadece şikayet var.

Maalesef iade kararı aldım. Amazon bir kaç yorumladada bu takılmalarda bahsedilmiş. Beni çok rahatsız etti. Görev yöneticisi açmak için tıklıyorsun 2-4 sn anca açılıyor. Kapatıp tekrar açınca sorun yok. Masaüstünde sağ tıklıyorsun, sanki 3ski hddker gibi takılıyor. Ben tekrarda kurulum yaptım çözemedim. 30gün iade süresi varmış. Banka aynı bilgisayar 54bin olmuş. Banka kampanyası ile baya hesaplı olmuştu. İstemeye istemeye iade ediyorum artık. Anakart arızası sorunu olan loq serisinden başka çarem kalmadı.
Hocam bence hemen karar vermeyin loq almak için biraz araştırın bende ilk başta loq düşünüyordum ama bu laptopta yaşadığınızdan daha fazla soruna gidebilir anakart sonutça bu. İyice araştırın öyle alın.

Hocam bence hemen karar vermeyin LOQ almak için biraz araştırın bende ilk başta LOQ düşünüyordum ama bu laptopta yaşadığınızdan daha fazla soruna gidebilir anakart sonutça bu. İyice araştırın öyle alın.

Genelde alacağım ürünleri iyi araştıran biriyim. Ama bu bilgisayar uygun olunca kaçırmak istemedim. Bu seride mi bu sorun var anlamadım. Windows performans ayarlarından tüm efekleri kapatınca bir nebze daha iyi ama ben böyle takıla takıla kullanamam. 8 yıllık Lenovo IdeaPad 720-15IKB 7nesil bana daha hızlı geliyor. Victus hız testi, oyunlar hariç hiçbir zaman işlemci %25 üstüne çıkmıyor. Bir kurulum yapıyorsun bekliyorsun ki sayfalar gelsin. 4-5 gün yoğun kullanımda gerçekten çok sinir etti. Arkada stream oyun indirirken falan bu yavaşlık daha da hissediliyor. Bir ayarı falan var mı bilmiyorum. Bu testlerin kullanım %90 da şarjda iken yapıldı. İade sonrası kullanım için düşük özellikli dizüstü, oyun için kasa alırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı