Thermaltake Versa U21 Nasıldır?

semcel

Hectopat
Katılım
14 Şubat 2016
Mesajlar
348
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Açıkçası kasanın düzgün bir incelemesini bulamadım. Corsair Carbide 270R veya Cooler Master MasterBox 5 almayı düşünüyordum fakat bu kasa fazlasıyla dikkatimi çekti. Siz ne düşünüyorsunuz, 270R veya MasterBox 5 yerine tercih edilebilir mi?

Thermaltake - Versa U21
 
Alınabilir tamamen. Kasa işi zevk işidir. Ama ben öndeki fanlar havayı nereden alıcak kapak kapalı iken çözemedim. Onu bir değerlendir kafanda. NZXT S340'a da bak derim. ;)
 
Cooler Master markasının ön hava sirkülasyonu daha aktif duruyor MasterCase Pro serisini gözlemliyorum ordan biliyorum biraz belki 'fanboy'luk ancak CM markası gayet güzeldir.
 
Ön USB portlar kasanın üzerinde konumlansa iyi olurmuş. Ön fanlar havayı sadece alttaki delikten alıyor. Bu sayede filtreler daha uzun sürede tozlanıyor. Ön kapağı zor açılan kasanın önünün havadar olması hiç iyi değil Z3 Plus deneyimimden biliyorum.
 
NZXT S340 daha iyi bir seçim olacaktır. CM MasterCase 5'i de düşünebilirsin.
 
Pek hoşuma gitmedi. Anakartı koyunca üstteki kablo yönetiminin üzerine gelirse sıkıntı olur. Ayrıca 5.25 yuvaları kasayı dar gösteriyor. Görünüşünü de beğenmedim ben :D.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı