iPhone 14 Pro'dan Samsung S24 Ultra'ya geçilir mi?

Herkese iyi Sosyaller, şu anda 14 Pro 512 GB kullanmaktayım, daha önce iPhone 5s-6-6s modellerini kullanıp Xiaomi Mi 8 Pro modeline geçiş yapmıştım, telefondan ilk 2 sene çok memnundum fakat sonrasında fark edilir derecede yavaşlama başladı ve sonrasında tekrar IPhone'a geçiş yaptım 13 ve 14 Pro olacak şekilde. iOS destekcisi değilim fakat öncesinde kullandığım cihazlar Apple ağırlıklı olduğu için seçimim 14 Pro oldu. Şu anda alalı 1.5 sene olmasına rağmen pil sağlığı 85'e düşmüş durumda ve 1 günü bazen çıkarıyor bazen çıkarmıyor. Android arayüzünü de seviyorum fakat önceki kullandığım cihazın belli bir zaman geçtikten sonra yavaşlaması Android'e karşı beni negatife sürükledi. YouTube'dan izlediğim videolar doğrultusunda şu anda S24 Ultra modeli ilgimi çekiyor. Hepsiburada'da takas seçeneği ile mevcut telefonumun üstüne 12 bin TL vererek S24 Ultra modeline geçiş yapabiliyorum. Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan görüş rica ediyorum benim gibi arada kalmış ya da S24 Ultra kullanan arkadaşlar fikirlerini belirtebilirse çok sevinirim.

Eğer bütçeniz çıkabilirse S25U beklemek daha iyi olur ama çıkmazsa S24U'da çok iyi bir cihaz. Farkı hisettirir.

16 Pro Max'i bekleyin.

Beklenecek bir cihaz değil. Fiyatı çok uçuk olacak. iPhone 14 ile 15'in farkını, 14 Pro ile 15 Pro'nun farkını görünce 14 Pro ile 16 Pro arasında 30bintl vermeme ne sebep olabilir ki der insan. Kamera yeri değişmesi mi?
 
Herkese iyi sosyaller, şu anda 14 Pro 512 GB kullanmaktayım, daha önce iPhone 5s-6-6s modellerini kullanıp Xiaomi Mi 8 Pro modeline geçiş yapmıştım, telefondan ilk 2 sene çok memnundum fakat sonrasında fark edilir derecede yavaşlama başladı ve sonrasında tekrar IPhone'a geçiş yaptım 13 ve 14 Pro olacak şekilde. iOS destekcisi değilim fakat öncesinde kullandığım cihazlar Apple ağırlıklı olduğu için seçimim 14 Pro oldu. Şu anda alalı 1.5 sene olmasına rağmen pil sağlığı 85'e düşmüş durumda ve 1 günü bazen çıkarıyor bazen çıkarmıyor. Android arayüzünü de seviyorum fakat önceki kullandığım cihazın belli bir zaman geçtikten sonra yavaşlaması Android'e karşı beni negatife sürükledi. YouTube'dan izlediğim videolar doğrultusunda şu anda S24 Ultra modeli ilgimi çekiyor. Hepsiburada'da takas seçeneği ile mevcut telefonumun üstüne 12 bin TL vererek S24 Ultra modeline geçiş yapabiliyorum. Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan görüş rica ediyorum benim gibi arada kalmış ya da S24 Ultra kullanan arkadaşlar fikirlerini belirtebilirse çok sevinirim.
Bende 14 pro max cihazimdan gecmeyi dusundum ama ciddi fark olmayacagi icin S25U bekleme karari aldim. Hala aklimin bir kosesinde s24u var ama sanirim s25u bekleyecegim.
 
Eğer bütçeniz çıkabilirse S25u beklemek daha iyi olur ama çıkmazsa S24U'da çok iyi bir cihaz. Farkı hisettirir.

Beklenecek bir cihaz değil. Fiyatı çok uçuk olacak. iPhone 14 ile 15'in farkını, 14 Pro ile 15 Pro'nun farkını görünce 14 Pro ile 16 Pro arasında 30bintl vermeme ne sebep olabilir ki der insan. Kamera yeri değişmesi mi?

Samsung'da sadece Hz değişiyor.

Ne istersen. Tek avantajı S23U'ya göre daha çok lens içermesi denilebilir.
Hesap makinesi, uygulama renklerini, yerlerini değiştirme bile daha yeni geldi dostum.

iOS ne alaka ben size telefonu sordum.
 
Samsungtada sadece Hz değişiyor.
Dostum sadece Yapay zeka avantıjına bakarsak zaten iPhone'u ezip geçiyor.

Samsungtada sadece Hz değişiyor.



iOS ne alaka ben size telefonu sordum.
Mesajımda iOS ile ilgili birşey dediğimi göremedim?
Uygulama renklerini/yerlerini değiştirme zaten iPhone'un kendi konsepti değil miydi dostum :)
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı