EBA bilgi güncelleme işlemleri ne zaman açılacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son yarım saat. Bakalım bakıma alacaklar mı?

Hocam direkt 12'den sonra bakıma alacaklarını sanmıyorum yüksek ihtimal 6 7 gibi bakima girer 12 saat sonra çıkar en geç.

Kendi okulum ile konuştuğumda eylül'de güncellenecek demişti.

Hocam eylül'de güncellenmesi imkansıza yakın hatta imkansız çünkü 1. ve 5. sınıflar için kuralar çekilecek ve sınıflar belli olacak. Eylül'e kadar bırakmazlar. Dediğim gibi bugün 6 7 gibi bakıma girebilir tahminen zaten 1-5 sınıf kuraları 28-30 Ağustos arası gözüküyor. 30'unda çekilceğini zannetmiyorum yani yine dediğimiz gibi 28 29 agustos gibi açıklanır. Zaten 00.00 gibi bakıma gireceğini düşünmüyordum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam direkt 12'den sonra bakıma alacaklarını sanmıyorum yüksek ihtimal 6 7 gibi bakima girer 12 saat sonra çıkar en geç.

Hocam eylül'de güncellenmesi imkansıza yakın hatta imkansız çünkü 1. ve 5. sınıflar için kuralar çekilecek ve sınıflar belli olacak Eylül'e kadar bırakmazlar dediğim gibi bugün 6 7 gibi bakıma girebilir tahminen zaten 1-5 sınıf kuraları 28-30 Ağustos arası gözüküyor 30'unda çekilceğini zannetmiyorum yani yine dediğimiz gibi 28 29 agustos gibi açıklanır zaten 00.00 gibi bakıma gireceğini düşünmüyordum.

Hep 00.00 da girerdi bakıma. Yine de haklısın belki bu sefer 6 gibi girer. Ama bence Eylül'e kaldı iş, okul açılmadan bir hafta önce guncellerler.
 
Hep 00.00 da girerdi bakıma. Yine de haklısın belki bu sefer 6 gibi girer. Ama bence Eylül'e kaldı iş, okul açılmadan bir hafta önce
2 eylülde 1 ve 5.sınıflar okula başlayacak yani ebada sınıfları güncellencek bu yüzden 2 eylüle bırakmazlar 30 31 agustos ve 1 eylülde çok arada bir tarih olur oÿuzden dediğim gibi 28 29 unda kesin açıklanır
 
Güncellemeler hafiften başlamış gibi. Çünkü 83.000 test varken 85.588 olmuş.

1 hafta önce tam olarak şöyle bir durumdaydım;
images.jpeg


Şu anda tam olarak bu durumdayım;
images (1).jpeg
 
Son düzenleme:
Evde korku salıyorum artık güncellensin 3 aydır bekliyorum şu sınıfım görünsün var ya delireceğim kim gelmiş kim gitmiş diye.

Bende sürekli EBA'yı açıyorum uyandığım gibi sınıfın yarısı kaldı merak ediyorum kimler var kimler yok nakil aldıranlar var mı bizimkiside merak işte :D
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı