Hislon 3614-132713 Bunun direkt aynısı hocam her şeyiyle foto atamıyorum boyut yüksek diyor.Saatin marka modelini alabilir miyim?
Özellikleri gayet güzel ama sıfırı 20.000 iken 2.eline 20-25 verirler gibi gelmiyor. Hala üretimde olan ve sıfırı bulunan bir saat. 25'e çıkabilmesi için sıfırının piyasada kalmaması lazım.Hislon 3614-132713 Bunun direkt aynısı hocam her şeyiyle foto atamıyorum boyut yüksek diyor.
Özellikleri: kordonu silikon, pilli saat, 10 atm su geçirmezlik, 48mm kasa çapı ve safir kristal camı
Üretimi yok diye biliyorum Hislona sormuştum aynen şu cevabı vermişlerdi:Özellikleri gayet güzel ama sıfırı 20.000 iken 2.eline 20-25 verirler gibi gelmiyor. Hala üretimde olan ve sıfırı bulunan bir saat. 25'e çıkabilmesi için sıfırının piyasada kalmaması lazım.
Üretimi yok diye biliyorum hislona sormuştum aynen şu cevabı vermişlerdi:
Hislon markası yaklaşık 3 yıl süre önce merkez saat bünyesine katılmıştır.
Merkez saat olarak, markamızın tüm model ve koleksiyonlarını yeniledik. Görselde iletmiş olduğunuz ürün eski üreticiye aittir ve bizim koleksiyonlarımızda bulunmamaktadır.
Ancak taşıdığı marka ve kalitesi göz önüne alındığında mutlaka maddi bir değeri bulunmaktadır. Ancak bizim koleksiyonumuzda olmayan, üretimi tarafımızca gerçekleştirilmemiş ya da tarihi değeri olduğuna inandığımız ürünlerde maddi değer belirtemiyoruz.
Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür eder, iyi günler dileriz.
Peki hocam ben bunu nerde satabilirim ilan verip beklemek tek çare mi? Kurumsal bir saatçi almaz mı mesela bana geniş gelen bir saat kullanamıyorum boş kalmasın.Üretimi bitmiş olsa bile sıfırı bulunabiliyor. Seiko firması Seiko 5 üretimini 2 yıl önce durdurdu diye hatırlıyorum ama yine de sıfırı bulunabiliyor.
Pazarlık yaparım zaten Saatin değeri 20 bin indirimle 16.4 bin olmuş.Hocam şu an sıfırı 16.471 TL.
Hocam şu an sıfırı 16.471 TL.
Peki hocam ben bunu nerede satabilirim ilan verip beklemek tek çare mi? Kurumsal bir saatçi almaz mı mesela bana geniş gelen bir saat kullanamıyorum boş kalmasın.
Üretimi bitmiş olsa bile sıfırı bulunabiliyor. Seiko firması Seiko 5 üretimini 2 yıl önce durdurdu diye hatırlıyorum ama yine de sıfırı bulunabiliyor.
Saatçi bir abinin dediğine göre saatimin değeri 20 bin. 250TL’ye pilini değiştirdim dolap uygulamasında ilana koydum ama hiç etkileşim, teklif yok. Ben bu saati en hızlı şekilde nereye satabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.