Boş SSD'nin dolu görünmesi

vedatsekini

Hectopat
Katılım
24 Ağustos 2015
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar... Benim 120 GB SSD'im var. Bilgisayarım'da bunun %95'i dolu görünüyor. Ancak İçeri girip dosyaların tek tek hepsinin boyutuna bakınca toplam 56 GB görünüyor. Gizli-görünmeyen dosyaları aktif ettiğimde de bulamadım bu yer kaplayan klasörü. Ben SSD'nin içini biraz boşaltmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum.

NOT: Biraz önce 60 GB'lık GTA 5 dosyası silmiştim ancak geri dönüşüm kutusuna düşmedi, ondan da kaynaklanabilir ama arama yaptığım zaman Bilgisayarım'da öyle bir dosyaya ulaşamadım. Görseller aşağıdadır.

NOT2 : Bir de ben indirdiğim her programın otomatik olarak bana sormadan E: klasörüne kurulmasını istiyorum. Bunu yapabilir miyim?

nWMpzN.jpg
VMaNkB.jpg
 
Biraz önce 60 GB'lık GTA 5 dosyası silmiştim ancak geri dönüşüm kutusuna düşmedi.
Muhtemelen kalıcı silme işlemi yapmışsındır diye düşünüyorum.
Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle seçeneği var dostum. O tiki kaldır. Bakalım farklı dosyalar mı var gizlenen.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı