Hangi Ünlüleri Gördünüz?

ShadYaqz

Kilopat
Katılım
3 Nisan 2015
Mesajlar
4.580
Çözümler
2
Hayatınız boyunca hangi tanıdık simalarla karşılaştınız/gördünüz?

Ben zamanında Musa Eroğlu ile tanışmıştım, tutuklanmadan önce Atalay Demirci'yi en önden izledim, onun dışında İlker Başbuğ, Okan Bayülgen, Kemal Kuruçay, Hülya Avşar, Metin Feyzioğlu, Kemal Kılıçdaroğlu gibi isimleri yakından gördüm.

Sayın İ. Melih Gökçek ile de kamyonetin arkasında çocuklara oyuncak dağıtırken rast gelmiştim :D

Dinlemeyi çok sevmeme ve dedemin çok yakın arkadaşı olmasına rağmen rahmetli Neşet Ertaş'ı canlı canlı göremedim, o konuda biraz üzgünüm.

Kardeşim de Cem Adrian ve Ais Ezhel ile tanışmış, ikisi de buralarda oturuyor zaten.
 
İsmail Baki Tuncer'in sosyal medya işlerine bakmıştım bir ara. Bunun dışında 2015-2016 sezonunda Galatasaray'da olan çoğu futbolcu, Atletico Madrid'in 2-3 sene önceki kadrosundaki çoğu futbolcu, Kıraç, Hayko Cepkin ve aklıma gelmeyen birkaç isim daha var.
 
Fatih Akin ve Ilkay Akkaya ile bira icmisligimiz var. Rafet El Roman ve Sibel Kekilli ile resmim var. (Ciplak degil normal resim...) :)
Ayrica gördügüm ünlüler Ahmet Kaya, Ferhat Tunc, Süheyl & Behzat Uygur, Tarkan, Grup Lacin, Ilkay Akkaya, Turgay Tanülkü, Ali Sürmeli, Fazil Say, Grup Yorum, Ahmet Aslan, Mikail Aslan, Metin & Kemal Kahraman, Arif Sag, Sabahat Akkiraz, Haluk Levent, Ilyas Salman...

Bayagi bir unuttugum ünlü vardir elbette.

En cok görmek istedigim Tuncel Kurtiz idi ama gec kaldim, simdi en cok görmek istedigim Sener Sen sanirim.
 
Recep Tayyip Erdoğan, Binali Yıldırım, Ahmet Davutoğlu, Lütfi Elvan, Abdurrahim Boynukalın (Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı), Halil İbrahim Uzun (TRT Diyanet Spikeri), Rifat İnanç (Türkiye Adalet Akademisi Başkan Yardımcısı), Göksel Baktagir (Virtüöz), Yurdal Tokcan (Müzik Sanatçısı).

Not 1: Bazıları pek ünlü olmayabilir ancak tanıyanlar çoktur diye düşünüyorum. :)

Not 2: Siyaset göndermesi yapmak gibi bir amacım yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı