1000 TL'ye klavye önerisi (%60-65)

Bütçe
1000

Asriel Dreemurr

Centipat
Katılım
13 Ocak 2024
Mesajlar
27
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5-11400F
GTX 1660 Ti
PRIME H510M-K R2.0
16GB RAM
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar,

Bütçem 1000 TL ve %60-65 boyutlarında bir klavye arıyorum. Tercihim RGB aydınlatmalı (Rainbow sevmiyorum) ve ok tuşları da kesinlikle olmalı. Dierya ×tmkb T68SE boyutlarında bir klavye ideal olur. Yurt içi veya yurt dışı fark etmez, ama yurt dışı seçeneğinde vergi dahil toplamda 1000 TL'yi geçmemesini tercih ederim.

Bu kriterlere uygun tavsiyeleriniz var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim!

Teşekkürler.
 
%68 klavye ama sorun olacağını sanmam. 1000 TL'ye alabileceğiniz en iyi klavye bu demek yanlış olmaz.
 
Son düzenleme:
USB/2.4Ghz/Bluetooth olmak üzere 3 mod kullanabiliyorsunuz. Attığınız klavye değil toz kapağı linki haberiniz olsun :D.

Klavye vergiyle beraber gümrüğe takılır mı? Yeni bir yasa çıkmıştı ya.
Genelde yurt dışından alışveriş yapmadığımdan bu konulara yabancıyım.
 
Klavye vergiyle beraber gümrüğe takılır mı? Yeni bir yasa çıkmıştı ya.
Genelde yurt dışından alışveriş yapmadığımdan bu konulara yabancıyım.
Ek871GTR için soruyorsanız Connectgame yurt dışı değil yurt içi gönderim yapıyor satın alırsanız birkaç güne elinize ulaşır.
 
Kesinlikle DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-TRIP-MODE (BT+2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Blue Switch-Beyaz bunu alın. Yağız hocamın dediği gibi 80-90 TL kargo ücreti çıkıyor kapıda. Total'i 1100 TL diyebiliriz. Bu fiyat bandında böyle bir klavye çok zor hocam.

Kral elime parayı geçireyim direkt bunu alacağım fakat tüm gece USB ile PC'ye bağlı olursa (PC açık ve işlem görüyor kısacası AFK) bataryada bir sıkıntı olur mu?
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı