Merhaba. Doping Hafıza alacağız fakat ben Linux kullanıyorum. Linux'ta açmak için Waydroid'den denedim Doping Hafıza'nın mobil sürümünü fakat bu uygulama Root'lu cihazlarda çalışamaz hatası aldım. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Linux'ta çalışmıyor. Sanal makineye Windows kurup açabilirsiniz.
Tabii ben denediğimde sene 2021'di. Bottles programıyla deneyebilirsiniz.
Sistem özellikleriniz nedir? Linux'ta kalıp sanal makineye Windows kurarak çalıştırabilirsiniz. Sanal makineden anlamam derseniz GNOME Boxes adlı sanal makine programını kurabilirsiniz. Hiçbir ayar yapmadan sanal makine kurmanızı sağlıyor.Hocam deneme gibi bir şansım yok maalesef aldığımız gün kurmam gerek ona göre Windows'a geçeceğim yani.
Hocam sanal makineden anlarım ama sanal makinede performansım kötü oluyor bilgisayarım o kadar iyi değil. Waydroid'den açma şansı varsa oradan açmayı düşünüyordumSistem özellikleriniz nedir? Linux'ta kalıp sanal makineye Windows kurarak çalıştırabilirsiniz. Sanal makineden anlamam derseniz GNOME Boxes adlı sanal makine programını kurabilirsiniz. Hiçbir ayar yapmadan sanal makine kurmanızı sağlıyor.
Hocam sanal makineden anlarım ama sanal makinede performansım kötü oluyor bilgisayarım o kadar iyi değil.
Waydroid'den açma şansı varsa oradan açmayı düşünüyordum.
Doping Hafıza'nın pek sistem yoracağını zannetmiyorum.
Waydroid'e elle Magisk kurmadıysanız root yoktur bu durumda ROM'u root zannedecek kadar saçma bir güvenliğe sahip Doping Hafıza. Yapacak pek bir şey yok. Elle Magisk kurduysanız söyleyin, silelim.
O zaman yapacak bir şey yok. ROM'u root zannediyor. Doping Hafıza'nın saçmalığı.Yok hocam Waydroid'i kurduğum gibi direkt onu denedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.