AirPods Pro 2 alınır mı?

Hocam şöyle. İphone'un varsa anc önemliyse senin için alınabilir. Ama fiyatı çok yükselmiş.

Ses kalitesi ön planda kafa yoruyorsan bilemiyorum. Ben ankerden geçiş yaptım. Yani audiofili değilim. Çok fark hissedemedim. Ama anc baya iyi.
 
Parasını hak ediyor diyorsunuz o zaman.

Yani fiyatı çok yüksek bir kulaklık için. Ben 8000 TL gibi bir fiyata aldım. Ama o parayı vermek sizi üzmeyecekse neden alınmasın. Ses kalitesi olsun ANC olsun ve şeffaf mod olsun harika. Özellikle fark ettiğim şu olay var silikonlar derin olmadığı için hem kulağını iyi tutuyor hem de kulağında yokmuş gibi hissettiriyor.
 
Hocam şöyle. IPhone'un varsa ANC önemliyse senin için alınabilir. Ama fiyatı çok yükselmiş.

Ses kalitesi ön planda kafa yoruyorsan bilemiyorum. Ben Anker'den geçiş yaptım. Yani audiofili değilim. Çok fark hissedemedim. Ama ANC bayağı iyi.

iPhone kullanıyorum, Anker Soundcore Life Q10i kullanıyorum fakat artık onu PC'de vakit geçirirken kullanıyorum çünkü dışarıdayken çok büyük olduğu için bir süre sonra ensemde olması rahatsız ediyor o yüzden kulak içi bir kulaklık arayışındayım fakat Xiaomi Huawei vs almak istemiyorum iPhone kullanıcısı olduğum için. Doğru mu düşünüyorum sizce?
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı