AMD FX 6300 Sistem Nasıl Olmuş?

Aslında 12TL fark var olabilir teşekkürler. :D
Olur olur bu gidişle daha neler olur. Ben 300r kasa almaya gittim CM HAF 912 ADVENCE ile döndüm. Aralarında 100 TL filan fark vardı. Ram'i de 4 GB alıcaktım sonra UPRADE yapıcaktım hadi oda 8 GB olsun dedik. :) Bütçe tavan yaptı bende anlamadım hala borcunu bitirmeye çalışıyorum.
 
Gtx 760'lı sistem aldım vatan'da kalmamıştı öbür sistem. Bir sorum olacak gtx 760 sürücüsünü kurdum Win 8'e ama ekran çözünürlüğüm 1600x900 sürücüyü yükledikten sonra çözünürlüğü 1600x900'e getirdim. Fakat bulanıktı napabilirim.
 
Kullanılan monitör nedir ? Ekran kartı monitöre hangi giriş ile bağli ?
Öbür ekranımı kırdığımdan dolayı şuanlık casper giriş ''vga''.

Not : Eski kasamda toplama ama onda bir sorun olmuyordu. ve görünen en fazla çözünürlük 2560x1600(eskiden bu gibi çözünürlükler gözükmüyordu.)
 
VGA kablo sorunlu olabilir. Kaliteli bir kablo ile sorun varsa tabiki değistirmek iyi olabilir. Kontrol etmekte fayda var. Monitör`de biyadını doldurmuş olabilir. Ayrıca VGA bağlantı görüntü kaybına sebeb olabiliyor.
 
VGA kablo sorunlu olabilir. Kaliteli bir kablo ile sorun varsa tabiki değistirmek iyi olabilir. Kontrol etmekte fayda var. Monitör`de biyadını doldurmuş olabilir. Ayrıca VGA bağlantı görüntü kaybına sebeb olabiliyor.

kablo bugün alındı. Monitör dün 2 kasada denendi sorun yok. Sadece sürücüyü kurunca garipsiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı