Gördüğünüz En P2W Oyun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Artorias74

Kilopat
Katılım
26 Mart 2017
Mesajlar
3.000
Makaleler
11
Çözümler
10
Bazı parayı ver kazan oyunları vardır mesela Knight Online, Zula, Wolfteam gibi. Mesela Zula'da çok iyi bir oyuncu olursun ama karşına oyuna çok fazla para yatırmış, sadece 1 ay oynamış ve oyunun en güçlü silahını para karşılığı ile almış bir oyuncu seni öldürür. Adalet var mı? Hayır. Bu oyunların yapım şirketleri sadece para kazanmayı hedefler. Peki sizin gördüğünüz en P2W oyun nedir?
 
Zula tabii ki. Ulan hem CS çakması hem de "ücretsiz" olması beni deli ediyor. Adam +5 silah alıyor bacağa gelse bile ölüyorsun! +5 silah nasıl olur derseniz Altın satın alıp bol bol kasa açarak! Saçmalığa bak!
 
Shaiya. Bunda iddialıyım. Şöyle efendim, son levele bir şekilde gelmek için inanılmaz derecede XP'ye ihtiyaç duyuyorsunuz. Görevin verdiği XP/Gerekli XP arasında muazzam bir fark var. 32'ye kadar geliyorsunuz birden size 34 ol diyor. Nasıl olacaksınız? XP boost satın alıp mob keserek. Sizin kesebildiğiniz moblar size neredeyse hiç XP vermiyor o yüzden yüksek level birine kendinizi kastırmak zorunda kalıyorsunuz. Ben en son oynadığım level başı 10m falan gold istiyorlardı. Benim 32'de kasabildiğim para miktarı 5 gold falandı. Para versen bile kasmak zor idi. En azından ilk seferde.

Bir şekilde son levela geldin. Tebrikler! Artık Item'e ihtiyacın var ki seni gruba alsınlar PVP - DN artık ne yapıcaksın yapabil. iyi bir itemi düşürmek için DN kasman gerekiyor ama düşen her item işe yaramıyor. En kötü lacivert renkli olması lazım o itemin ki içine mağazadan satın aldığın taşı yerleştirebil, mağazadan satın aldığın taş ile + basabil.

Itemi düşürdün, taşları tanesini 20-30 lira vererek aldın, tamam. Şimdi o taşlarla iteme yiyorsa artı basabilirsin. Ama yemiyor. Çünkü eğer başarısız olursa ki ben çok nadir gördüm başarılı olduğunu item yok oluyor. Kırılıyor bildiğin. Başarılı olması ihtimalini artırmak için onun için de mağazadan şans artırıcı almanız, itemin kırılmasını önlemek için de koruma almanız gerekiyor. Bunlar da tahmin edebileceğiniz üzere pek ucuz değil.

Bir de karakterlerin zorlukları vardı. Açarken Kolay, Normal, Zor bir de Ultra falan mıydı bilmiyorum. Çok uzun oldu oynamayalı.

Neyse, kolay modda en fazla 30'a kadar kasıyorsun, level başı sana çok az stat puanı geliyordu ama kolay level kasıyordun.

Normal modda, kolay ile aynı şartlar sadece level kısıtlaması yok.

Zor modda level atlamak zor, gelen puanlar biraz fazla. Ve o en zor modda karakter açmak için zor modda en az 40 level karakterin olması gerekiyordu.

Ve en zor mod. Bu modda level atlamak çok daha zor. Gelen puan fazla. Ama eğer mağazadan saatlik/günlük/aylık koruma almadıysan öldüğünde karakterin 30 ya da 40 dakika içinde siliniyordu.
Rahat 3 karakterim 40 levellerde silinmişti.

Bunun dışında mağazada ihtiyacın olan bütün parşömenler uygun bir fiyatla size sunuluyordu. :)
 
3 sene önce oynamıştım en son wolfteamı, O zaman bile 10-15 liraya oyunun kralı oluyordum resmen. Kim bilir şimdi ne olmuştur. Hey gidi günler hey.
 
biraz hort oldu ama eski oyunlardan M.A.R.S online felan vardı
bu oyunun avrupa,kuzey amerika,güney amerika sunucularıda dahil (zmr,hazard ops,zmr latino)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı