hocam mail attım geri dğnüi bekliyorum.Hocam Havit'e e mail gönderin size adres veriyorlar oraya gönderceksiniz ve kutunun üstüne veya içine iletişim bilgisi ve ne sorunu olduğunu yazacaksınız. Veya satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
Hocam selamlar bir geri dönüş oldu mu bende aynı sorunu yaşadım ve garantiye göndermek istiyorum tam olarak ne yaptınızhocam mail attım geri dğnüi bekliyorum.
Hocam selamlar bir geri dönüş oldu mu bende aynı sorunu yaşadım ve garantiye göndermek istiyorum tam olarak ne yaptınız.
Aldığım alıcıya soru cevap yerinden ne yapabilirim diye ileti yaptım onlrda bana adres verip kargolamamı istedi kargo ücretini gönderirken sen gelirken onlar ödüyor.
Gonderım sırasında bir sorun yaşadınız mı sorununuz çözüldü mü bende pazartesı yollayacagımda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.