NetGSM internet alınır mı?

Zaten Türk Telekom kullanıyorum hocam. Hızı düşük fiyatı yüksek. Taahhüt sürem bittiği için yeni anlaşma yapmak istemiyorum. O yüzden yeni markalara yöneldim.
Turknet öneririm. Burger King menüsü kampanyası ile ilk 6 ay 250 TL. Sonrasında 12 ay indirimli peşin öderseniz birde referans kodu ile 450'ye gelir. 100 Mbps'ye kadar hız. Ankara'ya uzaksanız Netgsm ping konusunda üzer.
 
TurkNet öneririm. Burger King menüsü kampanyası ile ilk 6 ay 250 TL. Sonrasında 12 ay indirimli peşin öderseniz bir de referans kodu ile 450'ye gelir. 100 Mbps'ye kadar hız. Ankara'ya uzaksanız netgsm ping konusunda üzer.

İstanbuldayım. TurkNet daha önce denedim. Problem çıkarmıştı. Wi-Fi sıkıntılıydı. Kimse ilgilenmedi. Bende iptal etmiştim.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı