- Katılım
- 2 Ekim 2020
- Mesajlar
- 11.339
- Makaleler
- 8
- Çözümler
- 179
Daha çok iPhone 14 rakibi diyebiliriz.
16 ile kıyaslayınca bile 16'nın genel özelliklerinin ne kadar geri de olduğuna bakarsak 16 ile rakip bile sayılabilir benim gözümde.
Daha çok iPhone 14 rakibi diyebiliriz.
Yani ben çıktığı zaman kime karşı çıktığına bakıyorum biraz. Özellik bakımından değil de hangi modele karşı çıktığına bakıyorum yani. Konudan biraz alakasız olabilir ama 4060 Ti ile 7700 XT farkı gibi, 7700 XT normalde kas gücü bakımından çok daha iyi ama rakip olarak çıktığı kart 4060 Ti.16 ile kıyaslayınca bile genel özelliklerin ne kadar geri de olduğuna bakarsak 16 ile rakip bile sayılabilir benim gözümde.
S23 iPhone 14'ü bırak iPhone 13 ile aynı fiyatta olsa yine iPhone düşünürüm.
Ne için?S23 iPhone 14'ü bırak iPhone 13 ile aynı fiyatta olsa yine iPhone düşünürüm.
Arkadaşlar selam. Son 4 senedir General Mobile GM20 kullanıyorum ve açıkçası telefon milatı geçti yeni telefona bakmaya başladım. S23FE baktım arkadasım onun yerine S22 ya da S23 al dedi S22'yi pek beğenmedim. S23FE 32.000 33.000 TL fiyat banında iPhone 12 ise 25.000 ila 28.000 TL banında sizce hangisini almalıyım?
Size katılmıyorum ama bir yandan size hak veriyorum iPhone X'ten S24 Ultra geçtim iOS hissi bambaşka.
O tarz yerler fahiş fiyattan satıyor ürünü. Güvenilir bir internet sitesinden almak daha mantıklı.Reis ben direk elden alacağım. Vatan Teknosa gibi yerlerden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.