iPhone 12 vs S23

Amazon'dan alsam gümrük diye hatırlıyorum yanlışam düzeltin gelememe şansı var mı varsa oranı kaç?
Amazon.com.tr'de satılan ve Türkiye'den gelen ürünlerden gümrük çıkmaz, zaten vergili fiyatı o.

Amazon.com.tr direkt olarak Amazon Türkiye'nin sayfası. Gümrükle vs uğraşmıyorsunuz. Alacağınız ürün Samsung Türkiye ürünü oluyor.

Ve sorunuzun cevabı tabii ki 2 yıldır kullandığım S23. Koşulsuz şartsız hem de.

Amazon.com.tr direkt olarak Amazon Türkiye'nin sayfası. Gümrükle vs uğraşmıyorsunuz. Alacağınız ürün Samsung Türkiye ürünü oluyor.

Ve sorunuzun cevabı tabii ki 2 yıldır kullandığım s23. koşulsuz şartsız hem de.

Alakasız ama normal garantileyle Türkiye garantili farkı ne.

He bir de S24fenin işlemdisi daha kötü değil mi S23 ile S23 feden.

Son düzenleme:
Alakasız ama normal garanti ile Türkiye garantili farkı ne.
Samsung Türkiye garantili değil ise cihazı getirten firma kim ile anlaşmalı ise o garanti servisini sağlamakla yükümlüdür. Samsung Türkiye garantili ise Samsung Türkiye'nin direkt olarak garanti süreçlerinden sorumlu olduğunu belirtir.

bir de S24 FE'nin işlemcisi daha kötü değil mi S23 ile S23 FE'den
Daha kötü değil ama daha iyi de değil. Denk sayılırlar. Isınma problemi daha az olduğu için Snapdragon'lu S23 daha performanslı. Ayrıca kamera olarak da S23 daha sensörlere sahip.

Kardeş ne olursa olsun Samsung'dan şaşma iPhone patates telefon popüler kültür kölesi olma ve git Samsung al iPhone 16 çıktı hala 60Hz ekran takıyor iPhone utanmıyorlarda.

Aylar önce telefonlar hakkında bilgi sahibi olmadığım zamanlar ben de bunu düşünüyordum. Bu soru aslında komik bir soru, S23'ün rakibi iPhone 14 Pro'dur.

Kardeş ne olursa olsun Samsung'dan şaşma iPhone patates telefon popüler kültür kölesi olma ve git Samsung al iPhone 16 çıktı hala 60Hz ekran takıyor iPhone utanmıyorlarda.
Katılıyorum. iPhone'un düz modelleri alınmaz, bütçe az desek iPhone 13 var, o da 40.000 TL olmuş. Fahiş fiyatlardan telefon satıyorlar, komik bir durum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı